Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
3 tot 4 minuten per kant op direct (275 graden) vervolgens “afkoelen” naar 180 graden, indirect, en de kerntemperatuur tot ongeveer 58 graden.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vorige week was ik bij de lokale “BBQ-boer” om wat lekkers uit te zoeken en toen viel mijn oog op de Maminha. Gisteren deze maar eens klaargemaakt volgens een recept van Mele Best en ik moet zeggen.... HEERLIJK (gelukkig vond de rest van de familie het ook lekker).
Verzonden vanaf mijn...
Een heerlijk gevoel :) Ik heb goed kunnen vertrouwen op de InkBird qua temperatuur, dus hoefde niet vaak te kijken. Dit snakt in ieder geval naar veel meer :)
Gisteren mijn eerste gerecht gemaakt op de kamado, de Beercan Chicken (op een blikje cola) met “ingesneden aardappelen”. Kip prima gelukt, alleen de verkeerde aardappelen gekozen, althans niks anders op voorraad 😁
Al met al een prima resultaat, het ging tenslotte om de kip.
Hallo allemaal,
Ik ben sinds vorige week de trotse eigenaar van een Grill Guru Large en hoop daar de komende jaren veel plezier van te gaan hebben. Na jaren te hebben "ge-BBQ'd" op een Patton gas BBQ werd het tijd voor iets beters :) Ik lees met veel plezier jullie tips en tricks en met het...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.