BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door MadRegime

  1. M

    Maminha met knoflook en mosterd

    3 tot 4 minuten per kant op direct (275 graden) vervolgens “afkoelen” naar 180 graden, indirect, en de kerntemperatuur tot ongeveer 58 graden. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. M

    Maminha met knoflook en mosterd

    Ja was heerlijk. Ook de mosterdrub was erg lekker. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  3. M

    Maminha met knoflook en mosterd

    Vorige week was ik bij de lokale “BBQ-boer” om wat lekkers uit te zoeken en toen viel mijn oog op de Maminha. Gisteren deze maar eens klaargemaakt volgens een recept van Mele Best en ik moet zeggen.... HEERLIJK (gelukkig vond de rest van de familie het ook lekker). Verzonden vanaf mijn...
  4. M

    Beercan chicken

    Volgende keer ga ik ze inderdaad voorkoken, dan moeten ze een stuk beter smaken :) Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  5. M

    Beercan chicken

    Een heerlijk gevoel :) Ik heb goed kunnen vertrouwen op de InkBird qua temperatuur, dus hoefde niet vaak te kijken. Dit snakt in ieder geval naar veel meer :)
  6. M

    Beercan chicken

    Gisteren mijn eerste gerecht gemaakt op de kamado, de Beercan Chicken (op een blikje cola) met “ingesneden aardappelen”. Kip prima gelukt, alleen de verkeerde aardappelen gekozen, althans niks anders op voorraad 😁 Al met al een prima resultaat, het ging tenslotte om de kip.
  7. M

    Even voorstellen...

    Hallo allemaal, Ik ben sinds vorige week de trotse eigenaar van een Grill Guru Large en hoop daar de komende jaren veel plezier van te gaan hebben. Na jaren te hebben "ge-BBQ'd" op een Patton gas BBQ werd het tijd voor iets beters :) Ik lees met veel plezier jullie tips en tricks en met het...
Terug
Bovenaan Onderaan