BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door LJB72

  1. L

    Beef jerky

    Ik gebruik meestal bieflappen of magere runderlappen daar haal ik het mooie vlees uit en de rest gebruik ik voor een stoofpotje
  2. L

    Verzameling van een aantal keer bbq-en

    Zou wel willen maar weet niet hoe?
  3. L

    BBQ Patatje stoofvlees.

    Ziet er inderdaad heel lekker uit. Moet ik ook eens gaan maken
  4. L

    Allereerste Pulled pork

    Het stuk vlees woog 2,3 kilo. Niet ge?njecteerd gewoon een rubje er op. Heb in het begin heel even een temperatuur gehad van 120 graden toen de kooltjes iets geblust en de q iets laten smoren daarna vrij constant. In het begin ging het heel snel,vlakke gedeelte bij 74 graden. En ja wel ingepakt...
  5. L

    Mijn eerste pulled pork!

    Mooie run was vandaag dus niet de enigste die Pulled pork heeft gemaakt Ziet er goed uit!
  6. L

    2de kerstdag goed besteed

    @ Structor dank je, wist niet meer hoe ik het de vorige keer had geplaatst. @ Lin het was inderdaad lekker niet gek h? van een mede centuriaan!  :D
  7. L

    even voorstellen

    Welkom Kip
  8. L

    Even voorstellen

Terug
Bovenaan Onderaan