Beef en Steak

lionart's Laatste bijdragen

  • lionart
    lionart reageerde op het onderwerp Diamanthaas prosciutto-ish.
    Ze liggen nu te drogen, nadat ik ze gisteren 12 uur koud heb gerookt. Vind ze nog wel wat zacht dus denk dat ik ze nog een weekje in de...
  • lionart
    lionart waardeerde Sander72's bericht in het onderwerp Diamanthaas prosciutto-ish met Leuk Leuk.
    Sorry Lionhart, deze subtiele vraag had ik even gemist. Lijkt me prima te doen! Je mist dan dat zalige vetje van de borst, maar mager...
  • lionart
    lionart heeft het onderwerp Diamanthaas prosciutto-ish geplaatst in Charcuterie.
    Ik zat te denken om onderstaande te maken maar dan de eendeborst te vervangen voor diamanthaas, zou dat kunnen denken jullie? <bron...
  • lionart
    lionart reageerde op het onderwerp BK Black steel pannen.
    Dank allen voor de informatie, beetje off topic inderdaad, deze mag naar de Asbak wat mij betreft. Mijn gedachtegang was dat als je...
  • lionart
    lionart reageerde op het onderwerp BK Black steel pannen.
    Ik ben op zich bekend met het feit dat je pannen met een hoog carbon gehalte niet al te snel moet opwarmen op inductie, daar heb ik zelf...
  • lionart
    lionart heeft het onderwerp BK Black steel pannen geplaatst in De Rookkamer.
    Heeft iemand ervaring met de black steel pannen van BK? niet zo zeer voor op de BBQ maar voor op, in ons geval, inductie
Terug
Bovenaan Onderaan