BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door KS94

  1. K

    Pulled Pork volgens 'het' wedstrijdrecept

    Lekker! 2 halfjes om de bereidingstijd wat in te korten?
  2. K

    Pulled pork en short ribs

    Ziet er goed uit en blijft inderdaad bijzonder hoe elk stuk procureur zich soms anders lijkt te ‘gedragen’. Hoe lang hebben de procureur en de short ribs uiteindelijk op de bbq gelegen?
  3. K

    Pulled pork voor de knor

    Ziet er geslaagd uit 👍
  4. K

    Dagje Pulled pork maken

    Uit mijn hoofd was het 66 graden, kan ook iets lager geweest zijn. Temperatuurstijging van de pulled pork vlakte flink af (de stall), dus ingepakt om bereidingstijd te verkorten.
  5. K

    Dagje Pulled pork maken

    Een paar keer per jaar neem ik de tijd om een mooie procureur te halen bij de slager om deze om te toveren in verrukkelijke Pulled pork. Eergisteren een mooi stuk procureur gehaald (2,8 kg) en gekruid. Voor de kruiden heb ik een (wat pittigere) kruidenmix gebruikt die ik zelf vorig jaar gemixt...
  6. K

    Vraagje over Spareribs van de Makro

    Geen ervaring met deze ribs, maar de procureur is daar eigenlijk altijd prima.
  7. K

    Gestoord vroeg

    Ziet eruit alsof jullie het naar de zin gehad hebben en foto’s van het eindresultaat zien er ook top uit 👍
  8. K

    Ervaringen met Namibian Hardwood houtskool?

    Ik vind hem heel neutraal. Nooit rare geurtjes o.i.d. gehad
  9. K

    Ervaringen met Namibian Hardwood houtskool?

    Deze houtskool zelf ook vaker gehad. Tot nu toe altijd mooie grote stukken 👍
  10. K

    Temp niet onder controle

    Het gaat (in mijn beleving) niet perse om hoeveel wokkels je gebruikt met het aansteken, maar hoe lang je wacht om de deksel dicht te doen. Als je de deksel te lang open laat staan wordt er te veel houtskool flink warm en als dat eenmaal in het keramiek trekt duurt het lang voordat je de temp...
  11. K

    Temp niet onder controle

    Kolen te fanatiek opgestookt voordat je begon met de kip op het spit?
  12. K

    Pulled pork

    Zoals hierboven al aangegeven: goed inpakken en lekkage voorkomen helpt veel. Het tijdelijk stabiel blijven van de kerntemperatuur wordt ook wel ‘the stall’ genoemd. Google dit eens in combinatie met Pulled Pork als je er meer over wilt lezen 👍
  13. K

    Kamado joe junior nest

    Ook na behandelen blijft het meubel niet netjes als deze niet droog staat, weet ik uit ervaring 😅
  14. K

    Pulled Pork 'snelle versie' van Noskos

    Lekker! Ziet eruit als een geslaagde sessie.
  15. K

    Picanha

    Ziet er heerlijk uit en lekker werken zo met 2 BBQ’s naast elkaar 👍
Terug
Bovenaan Onderaan