Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Gisteren een heerlijke BBC gemaakt met aardappeltjes en frisse salade.
Een mooie Poulet Noir - Label Rouge ingesmeerd met een mix van 6 tenen knoflook, verse tijm, rozemarijn en salie.
Een leeg blikje bier de bovenkant vanaf gehaald met een blikopener en hier een frisse lente bok uit fles in...
In de meeste zuidelijke landen slachten ze het varken inderdaad rond eind oktober/november met de hele familie.
Er is niets zo lekkers als hele verse krabbetjes. Zo mals en smaakvol. Heerlijk!
Als ik later groot ben en niet meer in de stad maar ik het platteland woon wil ik zelf een pizza oven gaan maken. Staat al jaren op het verlanglijstje. Naast de kippen, schapen en een koe voor de slacht.
https://www.green-forest.nl/masterbuilt-kamado.php
Ken ze niet maar hier hebben ze nog een voorraad.
En hier:
https://www.kamadobbq.be/nl/shop/product/kamado-joe-bbqs/masterbuilt-kamado-classic
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.