Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Na 2 low ans slow sessies en 1 kipje op het blik gisteren, vandaag tijd gemaakt voor pizza’s op de bastard.
Gisteren het deeg aangemaakt volgens het recept van hier op het forum. Een nachtje laten rusten en net 4 heerlijke pizza’s van de bastard gehaald. Korst was top, boordevol smaak. Als...
Vandaag voor de eerste keer de 3-2-1 methode toegepast op m’n nieuwe bastard. Dit was voor mij vooral een manier om te zien hoe ik de temperatuur kan afregelen in vergelijking met de webers die ik hier vroeger voor gebruikte. Daarom slechts 1 lat ribben er op gelegd. Eerst ontvliesd, daarna in...
Even voorstellen maar. Ik ben Jeroen en na een tiental jaar te kokkerellen op 2 weber’s heb ik sinds vandaag een bastard large. Ik hoop er veel lekkere gerechten op te maken. Vandaag alvast een maidenrun met wat pork belly burnt ends :)
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.