Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Na een tijdje druk met werk te zijn geweest en weinig op deze site zijn geweest dan toch eens een bijdrage.
Het werd weer tijd om een beetje te knutselen en ondanks dat ik 0 meubelbouw ervaring heb en ook niet helemaal het juiste gereedschap, moest er maar eens een buitenkeuken worden gemaakt...
Ik ben zelf bijna klaar met mijn houten keuken project. Zelf heb ik de planken in een blanke beits gezet, daardoor komt de kleur beter tot zijn recht en gaat het langer mee. De grill guru heb ik op keramische voetjes gezet zodat de hitte niet direct op het hout komt
Aangezien het kouder wordt is het weer tijd voor stoofpotjes.
Tijd dus om de dutch oven te gebruiken.
Eerst de 800gram riblap bestrooid met peper, zout, knoflook en een beetje kaneel.
Nacht laten intrekken en op zaterdag het vuur aan en de oven er op.
Basis recept van internet geplukt en naar...
Hallo mede bbq-ers.
Sinds een jaar of 3 flink aan het bbqen eerst op gas, nu op een goedkope offset smoker en dutch oven in de buitenhaard.
Vooral veel soorten vlees low en slow maar ook vis en groenten.
Plan is nu om ook keramisch bezig te gaan en nog meer te experimenteren.
Groeten jeroen
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.