Beef en Steak

Recente inhoud door Jean-Paul

  1. J

    Nieuwe BBQ beginner

    Bedankt! YT ga ik kijken en het boek had ik vorige week gekocht maar nog niet uitgelezen. Goed om te weten dat dit onderwerp ook terug komt. In de trein straks verder lezen.
  2. J

    Nieuwe BBQ beginner

    Mijn slow sessie was 5 uur, hoef je dan geen aanpassingen te doen in zo'n sessie?
  3. J

    Nieuwe BBQ beginner

    Bedankt voor alle reacties. Afgelopen zaterdag, zondag en maandag de bbq gebruikt. Iedere keer eerst volgens gebruiksaanwijzing ingebrand. Daarna gebruikt en niet boven de 200 graden gekomen. Zaterdag gewoon wat bbq vlees zoals sate, kipburgers en kip erop gedaan. Zondag flammkuchen gemaakt...
  4. J

    Nieuwe BBQ beginner

    @SandyMan goeie tips, zal met wat simpele dingen beginnen. Worden waarschijnlijk burgers en zal kijken naar die MOINK balls, nog nooit van gehoord. @Cherrywood ik had gelezen over de 3x inbranden. Zal daar morgen mee beginnen en zaterdag bij de 2e keer inbranden ook vlees erop leggen. Begreep...
  5. J

    Nieuwe BBQ beginner

    Hallo allemaal, Ik ben Jean-Paul. Tot nu toe alleen op verjaardagen een sateetje en een hamburger gedraaid met een worstje erbij. Grillen op een open Weber. Het lijkt me erg leuk om hier veel tijd, aandacht en liefde in te stoppen met hopelijk als resultaat een heerlijk stukje vlees. Mijn...
Terug
Bovenaan Onderaan