Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Gisteravond op het menu:
Een mooie 1.8kg Ribeye grain fed van Beef&Steak.
De Boretti opgestookt naar 140 graden.
De Ribeye alleen met zout en peper besprenkeld
Wortels gelakt met honing, suiker en kaneel
Gegrilde groente met Aubergine, Courgette, Kastanje champignons, rode ui en paprika en...
Ik smeer hem rijkelijk in met Miso en om het af te maken zou hem daarna door de ongezouten pinda's moeten rollen.
Wij vonden de rooksmaak niet te veel overheersen.
"El Cheapo Brisket"
Deze stond al een tijdje op de lijst en al 2 maanden in de vriezer.
Een mooie Chuck roast van 1.6kg grain fed van Beef&Steak
Opgestookt naar 110 graden en ruim 4,5 uur laten garen.
Toen ingepakt in Alu'folie, door gaen tot 90 gradden.
Bloemkool met Miso
Bloemkool flink...
Leuk alternatief hiervoor is om in plaats van een schaal te gebruiken een heel brood te bakken/kopen.
Deze uit te hollen en daar de lasagne in op te bouwen.
Ik zal de foto's wel even opzoeken en er een recept bij doen.
Mijn broer ging voor de Chinese variant. Die eindigde na 3x gebruiken met kortsluiting in de schuur :ROFLMAO::ROFLMAO:
Ik zou gewoon lekker 1 met CE keurmerk kopen zoals Laurens zegt.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.