BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door itsmejc

  1. itsmejc

    Voorpret...... Kerstmenu

    koud gerookte zalm met appel/venkel salade en yoghurtdressing, gerookte paddenstoelen met gepofte knoflook op toast voor vegan avocado soep met gepofte knoflook en granaatappel scropino gerookte eendenborst met sinaasappelsaus, hasselback, wortel/sugarsnap. Shoarma van gerookte oesterzwam met...
  2. itsmejc

    marinade invriezen?

    bedankt voor reacties. Geprobeerd de marinade in te vriezen, na 3 dagen nog niet geheel bevroren. Komt door de hoeveelheid zout en suiker. Voedselveiligheid is m.i. geen probleem, bacteriologische groei in een omgeving van zout/suiker is niet mogelijk. Echter na gebruik is de verhouding van...
  3. itsmejc

    marinade invriezen?

    BIj het marineren blijft er altijd een hoeveelheid marinade over, deze gooi ik normaal gesproken weg. Zonde eigenlijk. Kun je deze ook invriezen en hergebruiken? Ik kan geen reden bedenken waarom het niet kunnen, mogelijk dat bv de alcohol (gin voor koud gerookte zalm) door invriezen veranderd...
  4. itsmejc

    Grill guru elite

    gisteren conform afspraak kolenmand ontvangen, juiste type zodat ik via de chipfeeder rookhout kan toevoegen. Is inderdaad handig. Morgen zalm koud roken, vrijdag gerookte varkenshaas met hasseback aardappels en spruitjes.
  5. itsmejc

    even voorstellen

    Hoi, mijn naam is Jos en ik krijg vandaag mijn Grill Guru Large Elite. Ik heb verder een Weber Master Touch. Ik gebruik deze voor het gebruikelijke werk maar ook voor warm en koud roken. Ik maak mijn eigen rubs en sauzen als ik genoeg tijd heb. Wil vooral gebruik maken van de vele tips en vind...
Terug
Bovenaan Onderaan