BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door ice-T

  1. I

    Iemand ervaring met de "Slow 'N Sear"?

    Iemand inmiddels al meer informatie over de BBQ-TORO  "Amarillo"? Lijkt me een prima alternatief maar kan maar 1 afbeelding vinden. Ben ook wel benieuwd of er een kolenrooster in zit zou wel handig zijn met mijn performer deluxe om eventueel de gasontsteking te kunnen blijven gebruiken. Edit...
  2. I

    Fatty met gepofte aardappels

    Ja was echt super lekker. Was mijn eerste poging voor het vlechten, was ook aangenaam verrast met het resultaat.
  3. I

    Weber Master Touch GBS Premium E-5775

    Blijkbaar alleen voor de Europese markt deze versie. Ben wel benieuwd of ze iets slims gedaan hebben met de platesetter en of alles compatible is met de "oude" versie.
  4. I

    Eerste keer pulled pork (Is 110 graden te koud op een kettle?)

    wow, dus inpakken scheelt ongeveer een factor twee in de tijd op het vuur?  (en beter resultaat)
  5. I

    Eerste keer pulled pork (Is 110 graden te koud op een kettle?)

    bedankt voor de hulp allemaal! Blijkbaar was het dus niet zo'n vreemd verloop. En zal ik dus ook gewoon met een klein stukje eerder beginnen.
  6. I

    Eerste keer pulled pork (Is 110 graden te koud op een kettle?)

    Bedankt voor de reacties en tips. Was wel op tijd wakker hoor, maar vond het een mooi projectje voor tussendoor met de pappadag ;) Maar was was vooral hierdoor blijkbaar nogal in de verkeerde verwachting gestuurd: "Houd er rekening mee dat je ongeveer een uur tot anderhalf uur bezig bent per...
  7. I

    Kant en klare heatermeters ronde 9

    Lekker bezig. Uiteindelijk voor "Snapshot for RPi3" met de interne WiFi kunnen gaan?
  8. I

    PID controller in de maak voor weber MT 57 GBS

    Heel netjes geworden! Zowel de doorvoer als de buis zelf.  Mocht het mijn de gas-ontsteking buis niet werken dan zal ik een zelfde setup zeker ook overwegen.
  9. I

    Voorstellen ice-T (nu nog meer nerd dan BBQ ervaring)

    Bedankt. Hij was tweedehands, dus beetje vies was die al ;). Maar net al even lekker pulled chicken (poten) gemaakt. Temperatuur controle was niet ideaal (Ikea fantast gaat maar tot 130 graden) maar was toch erg lekker :P
  10. I

    Kant en klare heatermeters ronde 9

    Hopelijk niet te offtopic; Ik zie dat ik deze ronde buiten de boot val. Kan zelf wel aardig solderen (geen held in SMD), coderen en 3d printen. Wat zou je adviseren? Wachten tot de volgende ronde? Bij jou alle onderdelen kopen? Of zelf alles los opscharrelen?
  11. I

    PID controller in de maak voor weber MT 57 GBS

    Gebruik de PID nu voor mijn sous vide koker, bbq heb ik net pas. Maar ik heb er gewoon een 230v stopcontact als uitgang gemaakt in mijn kastje (tip!). Dus kan daar (met eventueel een 230AC->12DC adapter) redelijk ook een ventilator mee aansturen. Als ik tijd over heb zal ik vast testen met deze...
  12. I

    PID controller in de maak voor weber MT 57 GBS

    Leuk project. Heb zelf ook een 57 Kettle en al zo'n PID controller. Al enig idee waar en wat voor gat/luchttoevoer je wil maken? Heb misschien de mazzel dat ik de gas ontsteking van de deluxe kan gebruiken. Voorbeeld van TVWBB: (Misschien dat ik zelf gelijk voor de heatermeter ga)
Terug
Bovenaan Onderaan