Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Eigenlijk altijd het groene in de app. Dus dat was in dat geval 60%. Normaal varieer ik tussen de 58-62% gewoon om nieuwe dingen uit te proberen.
Wat betreft de bufala mozzarella; dat is zeker de meerprijs waard. Echter heb ik vandaag de test gedaan met ''gedroogde'' mozzarella. Het probleem...
Zijn er dan wel nog specifieke merken of ''dingen'' die je erop doet? Zoals bijv. pecorino als begin coating? Of buffelmozzarella? Want de standaard mozzarella gaat er bij mij niet meer op. Het smaakverschil vind ik persoonlijk een wereld van verschil.
Goedenavond,
Vanavond geprobeerd in mijn pizzaoventje een Neapolitaanse pizza te maken. Hoop filmpjes gekeken om zo hopelijk een knapperige maar luchtige pizza te maken. Het doel was een ''Neapolitaanse'' pizza te creëren. Ik had maar twee bolletjes deeg voorbereid. Topping gemaakt van...
Dat is iets wat in mijn schuur lag en eruit zag wat ik kon gebruik om het rooster te verhogen zodat het meer ''indirect'' werd. Was niet echt n succes. ;)
Vandaag was het tijd voor hamburgers. Aangezien ik de plastic kaas een beetje beu was (weinig smaak vind ik persoonlijk) heb ik gekozen voor Gorgonzola. Smaakt heerlijk en smelt ook lekker snel. Mijn voorkeur gaat wel uit naar de normale Gorgonzola en niet de ''pikante'' variant.
Voor de rest...
Nou helder Ewald! Ik heb zojuist een 2e poging gedaan en ik moet eerlijk toegeven; had ik maar meteen geluisterd en alle voorgeschreven ingrediënten gebruikt. Deze versie had een stuk meer smaak. Veel lekkerder! Ik vermoed dat het komt doordat ik deze keer wel ''echte'' trassi heb gebruikt...
Ja zeker! Zal hem zeker nog eens in de maand juli gaan maken met de exacte ingrediënten.
Nog even een vraagje; Waar halen jullie de echte goede indo producten? Er is zoveel keuze dat ik soms door de bomen het bos niet meer zie.
Zijn bijvoorbeeld alle producten van Flower Brand aan te raden...
Zojuist ook dit recept gemaakt en hij was heerlijk! Ik vermoed toch dat ik me zelf onder heb gedaan aangezien ik ongeveer 6-7 maanden oude ketjap manis had gebruikt, 6-7 maanden oude sambal oelek van Lidl huismerk en laurier heb gebruikt ipv djeroek poeroet. Ook heb ik olijfolie gebruikt ipv...
Goedemorgen beste forum leden,
Ik heb een Tri-Tip gemaakt Low en Slow. Het heeft ongeveer 5 uur geduurd van kamado aansteken tot aansnijden vlees. Dit is mijn eerste gerecht en het was erg lekker.
Ik heb wat filmpjes gekeken en informatie ingelezen op internet. Tips zijn altijd welkom...
Goedemorgen,
Ik heb mijn kamado opgehaald en heb mijn eerste gerecht hierop gemaakt. Dit zal ik posten in de low en slow topic.
Het is in ieder geval een heel leuk apparaat om lekker eten mee te maken.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.