Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Nu er sinds kort twee bbq's in de tuin staan vandaag maar eens goed ann de slag gegaan en uitgepakt voor de visite...
Op de site van bbq junkie had ik een paar heerlijke recepten gezien:
Oosterse beenham
Beenham met honing rum glaze
Honing mosterd krieltjes
Appel crumble
Bij de slager twee...
Een goed jaar geleden is mijn zus met haar restaurant verhuisd naar een nieuwe wat kleinere locatie.. Vorige week kwam ineens ter sprake dat ze de bbq uit het oude restaurant al een jaar in de garage had staan[emoji54]. Aangezien ik het schandalig vond dat dat ding stof die te verzamelen (en...
Dat zou natuurlijk kunnen tenslotte is de Makro wat dat betreft op de horeca gericht en niet op de hobbyist achter zijn kamado 😉
Maar ik heb er nog een aantal dus ik kan voorlopig nog ff testen... Belangrijkste is dat de pizza's goed smaakten dus er gaan er zeker meer komen😊
Het lijkt idd dat ze gescheurd zijn maar dat was niet het geval. Ik denk dat dat vooral aan mijn beginners skills ligt. Ik moet nog ff leren hoe ik van een bol een mooie pizza maak ..
Vandaag zou ik mijn met Vaderdag gekregen pizzasteen voor het eerst gaan gebruiken.
Gisteren hier in een post nog wat tips gevraagd (en gekregen 👍) nog aardig wat gegoogled om vandaag aan de slag te gaan.
Bij de Makro had ik een zak pizzadeeg bollen gekocht (zelf deeg maken ga ik me later nog...
Morgen ben ik van plan om voor de eerste keer pizzas te gaan maken op mijn kamado.
Voor de eerste keer kant en klare deegbollen gekocht bij de Makro. Ik heb al wat zitten googlen hoe ik het het beste aan kan pakken en heb toch nog wat vragen, een van de belangrijkste is hoe zorg ik ervoor dat ik...
Ziet er goed uit! Ben met Vaderdag door de kinderen verwend met een mooi bbqreceptenboek voor in de collectie en een pizzasteen (zou er eigenbelang bij zitten?) dus dit weekend gaat deze jongen ook zijn eerste pizza's op de bbq maken... Ben benieuwd!
Aangezien ik nog een mooi stuk buikspek in de vriezer had liggen besloten om zaterdag eindelijk eens Babi Pangang te gaan maken volgens het recept van BBQ Junkie.
Alle ingrediënten waren al in huis dus vrijdagochtend de buikspek uit de vriezer gehaald, 's avonds in de rub gezet om hem vervolgens...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.