Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vaak gezien op YouTube hoe de Duitsers Schichtfleish maken, dus wilde ik zelf een poging wagen, eerst procureur lappen gemaakt (was ongeveer anderhalve kilo) met uienringen, 4 pakjes met ontbijtspek.
Alles netjes tegen elkaar gelegd..
Vervolgens 250ml barbecuesaus erop...
En het ontbijtspek...
Vandaag de eerste poging short ribs te maken op de Weber.
Om 08.30 de bbq aangezet, in de tussentijd wat vet en silverskin verwijderd.
Vervolgens twee verschillende rubs gebruikt, Meat Church en Killer Hogs..
De Weber is er klaar voor...
Indirect op 110 graden, bij 72 graden heb ik het in...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.