Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hey Michiel! Welkom!
Het vlees wat je zoekt ligt bij de Sligro!
Wel even je portomonnee meenemen, aaangezien de us grain fed rib eye al snel richting de 75 a 80 eu de kg gaat💪
Hey!
Maandag word als het goed is de pitboss opgehaald,
Nu wil ik er een 2e kamado naast nemen.
( heb een bastard large staan)
Mijn oog is gevallen op de kj classic 1.
Bij kampeerhal Roden( officieel dealer) een mooie aanbieding gevonden.
899 + gratis 150 euro aan accesoires uitzoeken.
(...
Hey, 125 is niet hoog , maar zo gaarde ik wel altijd perfect mijn steaks.
Ik hou van egale garing.
Dit was een gewone convectie oven.
Hiernaast hadden we ook een electrolux combisteamer,
Hier ging nooit rundvlees in, wel varkenshaassate bijvoorbeeld.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
wat een unit!
suggesties?
-Pulled Porc , leuk makkelijk begin voor je 1e low en slow
- pulled beef 1e 3 uur roken, dan in de dutch oven op de bbq met dr pepper en bbq saus
- party ribs, mooi makkelijk en niet een extreem lange bereiding!
Veel plezier iig!
Wang is een ware delicatesse,
Vroeger werd kibbeling in de basis hiervan gemaakt!
Ik heb nog ergens een receptuur zwerven met duroc wangen, bier jus de veau.
Zal het eerdaags eens opsnorren.
Stoer om wang te pakken!
Weer eens wat anders dan de basis recepturen!
Verzonden vanaf mijn iPhone...
Us sukade,
Normaal bereidde ik deze( toen ik nog als kok werkzaam was) op 125 graden in de oven.
Nu geprobeerd op de bastard ,
Gesplit( halve platesetter gebruikt.
Deze eerst aangegrild, toen met thermometer in op de platesetter.
Gegaard tot 52 intern toen even rusten in butcher paper...
Een nieuw speeltje, een nieuw gerecht !
Aangezien ik scherp deze kon kopen,
Een Bastard Large ! Super blij mee.
Chuck gerubbed en lekker 3 u op de bastard.
Na 3 uur in de dutch oven, in de bbqsaus en dr pepper.
Zeer enthousiast!
Deze entrecote gekocht bij sligro purmerend(470 gram)
Op de skillet gekleurd/dichtgeschroeid.
Toen op de pellet smoker 132 graden
Thermo erin en gegaard tot 48 intern.
4 minuten laten rusten.( in butcherpaper, vet van uitgebakken kaantjes /vet van de entrecote toegevoegd
Hierbij het...
100% vorige keer dat ik deze heb gemaakt, ook zonder de appelcider gedaan.
Smaak is zo persoonlijk, recepturen zijn altijd een richtlijn, maar daar wijk ik regelmatig vanaf hoor😉
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.