BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Green smile

  1. Green smile

    Iberico Ribfingers

    Als ze al na een uur op 100 gr kern zitten, dan was de buitenkant behoorlijk zwart lijkt mij. Maar Noskos bedoelt hier een indirecte bbq temp van 150 gr. Mijn ervaring is ongeveer 1:15 uur. Wat de kern temp dan is weet ik niet. Ik gebruik altijd een sate prikker, en als deze er soepel in gaat...
  2. Green smile

    Hallo allemaal.......🙋‍♂️

    Thanx allemaal......😊
  3. Green smile

    3-2-1 spare-ribs.........omdat het kan...

    Vandaag maar eens een dagje besteed voor het bereiden van 2 Iberico spare-ribs. Het was er een keurig weertje voor. De Bastard aan het eind van de ochtend aangestoken, en ondertussen de ribs in de keuken bereid. Vliesje eraf, ff oliën en dan inrubben. Heb ze gelijk maar gehalveerd, want echt...
  4. Green smile

    Hallo allemaal.......🙋‍♂️

    Vanuit het zonnige zuidwesten wil ik (Bert) mezelf introduceren als mede bbq liefhebber. Na jaren op een gasbbq de sate's omgedraaid, en de hamburgers omgeflipt en platgeslagen te hebben, ben ik dit afgelopen voorjaar in het bezit gekomen van een Bastard Compact. De gecancelde vakantie's in het...
Terug
Bovenaan Onderaan