Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Als ze al na een uur op 100 gr kern zitten, dan was de buitenkant behoorlijk zwart lijkt mij. Maar Noskos bedoelt hier een indirecte bbq temp van 150 gr. Mijn ervaring is ongeveer 1:15 uur. Wat de kern temp dan is weet ik niet. Ik gebruik altijd een sate prikker, en als deze er soepel in gaat...
Vandaag maar eens een dagje besteed voor het bereiden van 2 Iberico spare-ribs. Het was er een keurig weertje voor.
De Bastard aan het eind van de ochtend aangestoken, en ondertussen de ribs in de keuken bereid. Vliesje eraf, ff oliën en dan inrubben. Heb ze gelijk maar gehalveerd, want echt...
Vanuit het zonnige zuidwesten wil ik (Bert) mezelf introduceren als mede bbq liefhebber. Na jaren op een gasbbq de sate's omgedraaid, en de hamburgers omgeflipt en platgeslagen te hebben, ben ik dit afgelopen voorjaar in het bezit gekomen van een Bastard Compact. De gecancelde vakantie's in het...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.