Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vandaag een heerlijk stukje zeebaars met gevulde patat. De zeebaars simpel gekruid met peper en zout, gerookt met citrus hout. De patat was gevuld met spekjes en getopt met kaas. Er was ook nog zeekraal (uit de oven) bij. Spijtig genoeg geen foto’s van het bordje.
Gisteren het LetzQ spit binnen gekregen, dus vandaag tijd om het meteen te testen.
De Poulet Jaune Fermier Label Rouge, ofwel, gele mais kip wordt hier wel gesmaakt.
Kippetje in een rub gezet en vervolgens de kamado opgestookt tot een 150 graden en een blokje kersenhout bij gedaan.
Na iets...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.