Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
inderdaad, eerder beginnen aan de PP. Als ik een stuk van 2/2.5kg bereid dan doe ik er toch elke keer weer 10-12 uur over. (inpakken na 5 uur of op 74 graden) En daarna moet hij nog van de Q af en een klein uurtje ingepakt rusten. Als je de pp goed inpakt en met handdoeken eromheen in een...
Verdomme paulus, deze had ik eerder moeten doen. Ik zit hier op de camping, bezig geweest met nieuwe tent opzetten en tegelijk dit gerecht maken. Net geproefd en er is inderdaad geen woord aan gelogen, verukkelijk! En dan heb ik door de bezigheden niet eens alles 100% volgens het recept kunnen doen.
ik ben op mijn werk dus ik ga het filmpje niet helemaal kijken, maar ik denk dat als je dit filmpje kijkt (of even verder kijkt op youtube) dat je het wel kan terugvinden:
https://www.youtube.com/watch?v=7tUDemmmubs
Mijn ET-733 kan je op 2 manieren instellen.
1 is voor vlees, puur gericht op kerntemperatuur.
2 is voor BBQ, hierbij geef je een bereik op van 2 temperaturen (bijv 90 - 120). en gaat het alarm inderdaad af als hij erboven of eronder valt.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.