Beef en Steak

Ghost's Laatste bijdragen

  • Ghost
    Ghost reageerde op het onderwerp DIY offset smoker.
    Cobra replica. Dax chassis met Chevrolet 350 motor
  • Ghost
    Ghost reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Welkom Ries. Eerste keer zou ik er zelf niet direct vlees insteken. Nieuwe dingen durven soms wat rare geuren afgeven. Na een half...
  • Ghost
    Ghost reageerde op het onderwerp DIY offset smoker.
    Die smoker gaat in orde komen. Ook al vraagt de andere hobby wat tijd. Hier de laatste maanden ook veel tijd in een oldtimer gestoken.
  • Ghost
    Ghost reageerde op het onderwerp Jouw vaste rub of glaze?.
    Hier ook veel zelf mengen en proberen. Soms overheerst er dan iets net teveel of mis je iets. Ik schrijf alles steeds op als ik mixen...
    • IMG_20250325_062348054.jpg
  • Ghost
    Ghost reageerde op het onderwerp Lekker even keihard op z'n Grieks!.
    Dat ziet er allemaal zeer lekker uit. Gisteren hier ook gemaakt. Zelfbijna geen foto's gemaakt. Daar vind ik momenteel de energie niet voor.
  • Ghost
    Ghost reageerde op het onderwerp Goedkope alternatieven hulpmiddelen.
    Ik heb identiek dezelfde. Op mijne staat Piet Huysentruyt😉
  • Ghost
    Ghost reageerde op het onderwerp Goedkope alternatieven hulpmiddelen.
    Ik heb de mijne al enkele jaren. Merk weet ik niet zo, is licht grijs van kleur.
  • Ghost
    Ghost reageerde op het onderwerp Vraag over rooksmaak in Weber.
    Als vet in uw ketel lekt zal het gaan branden in de kolen en vieze rook maken. Dat kan misschien uw probleem verklaren.
  • Ghost
    Ghost waardeerde Sander72's bericht in het onderwerp Tzatziki met Leuk Leuk.
    Ook lekker met een paar blaadjes munt er ragfijn gesneden doorheen!
  • Ghost
    Ghost reageerde op het onderwerp Gietijzeren pan op de BBQ.
    Gewoon gebruiken wat je al hebt. Van de centen een mooi stukje vlees kopen😉 Alle BBQ sites proberen allerhande noodzakelijke spullen aan...
  • Ghost
    Ghost reageerde op het onderwerp Charcuterie... een nieuwe wereld!.
    Invriezen met pekel? Lukt het pekelen dan?
  • Ghost
    Ghost reageerde op het onderwerp Citrus Zeebaars met courgette pasta!.
    Dat ziet er lekker uit. Het fileren na bereiding doe ik hier ook altijd met forel en zalm forel. Anders eet mijn vriendin er niet van🙄🙂
  • Ghost
    Ghost waardeerde Cherrywood's bericht in het onderwerp St louis style ribs 3-2-1 met Leuk Leuk.
    Wij noemen het gewoon kraakbeen of zeen maar dat laatste is niet echt juist....maar heeft wel een beetje dezelfde beleving.
  • Ghost
    Ghost reageerde op het onderwerp St louis style ribs 3-2-1.
    Dat noemen wij in België dan weer knor. Kraakbeen dus Toch grappig hoeveel onze taal toch verschillend is.
  • Ghost
    Ghost reageerde op het onderwerp Teriyaki zalm……Eerste keer cederhout!.
    Als je uw plankje vooraf nat maakt krijg je vooral ceder hout damp. Met een droog plankje krijg je direct rook. Kleine stukken zalm doe...
Terug
Bovenaan Onderaan