Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Haha ja beetje laksheid. Heb het eromheen weggesneden en de onderkant laten liggen. Was eerst de bedoeling om hem na een stuk te snijden weer in te pakken😅
Nou dmv de sloroller is indirect. Vervolgens plaats ik via het accessoire rek nog eens de deflectorplates dus op die manier wordt dat dubbel indirect genoemd op sommige kanalen😅
Afgelopen nacht een regiorund Brisket van 4.5kg op de kamado Joe gerookt dmv een dubbele indirect methode te gebruiken. Temp was gemiddeld 110 graden waarbij de laatste uren voor het inpakken naar 125/130.
Gerookt op pecan hout en zonder te injecteren.
Supermals en sappig geworden deze...
Dit was 1.5kg ongeveer. Ja ik had hem een beetje bijgetrimd en zat behoorlijk wat vet aan.
Heb in de lekbak het vet gedaan om te smelten en daarna te bewaren in potten 😉
Goedemorgen,
Heb met een stukje point van Hanos regiorund even geoefend na 2 jaar 😅.
om 23:30 opgezet, wachten tot de tempatuur stabiel was op circa 110graden, vlees erop en slapen. Vanmorgen ingepakt op 72 graden toen de temperatuur niet meer wou stijgen. Was in totaal een bereiding van 8...
Helaas is dat een bedrijfsgeheim😂. Maar eerlijk gezegd doe ik het ook op gevoel in m’n grote deegmachine.
Het is eigenlijk niet meer dan Caputo blauw, water, zout, gist. Hoeveelheden kan ik je zo niet zeggen. Ik kijk en voel het deeg om te bepalen of het naar mijn smaak is. Niet zo net als...
mooie randen na het bakken. Alleen wel een beetje wit nog.😉 Op wat voor temperatuur bak je ze?
Mijn kamado heb ik op dezelfde temperatuur als mijn werk oven gedaan 350/360graden +-.
En anders zo heet mogelijk indien die temperatuur niet bereikt kan worden.
Ja klopt meeste hitte zit boven in. Dome temp en grill temp verschil altijd. Dus ik dacht om zeker te weten dat de temperatuur enigszins klopt heb ik hem verhoogd.
En de pizza niet te veel beleggen met zulke temperaturen. Anders wordt de korst gaar/bruin en de bodem wit en niet goed gegaard .👌
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.