Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Ewald waardeerde Ghost's bericht in het onderwerp Kerstfeest met Leuk Leuk.
    Deze heb ik al een keer gemaakt voor deze groep, was heerlijk👍
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Kerstfeest.
    Mocht je behoefte hebben aan een klassieker, de Kalkoen, dan zou ik voor een Apple Brined Turkey gaan. volgens recept van Noskos, Zelf...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Kerstfeest.
    Oven???? Peter, ga je mond spoelen.:ROFLMAO:😂🤣
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Hallo allemaal.
    Hoi Johan, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Wat te kopen in USA?.
    Helaas is de Smoke X4 hier in NL. niet toegestaan vanwege de frequentie 915 Mhz waar hij op werkt Anders had ik het wel geweten wat ik...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Beer Can Chicken & Dommelsch.
    Kippie ziet er goed uit. 72 graden in de borst gemeten (dan is de borst goed gaar) en 85 graden in de poot. Als ik in de poot 85 graden...
  • Ewald
    Nitrietzout mag officieel in EU voor zalm/vis eigenlijk niet, in de USA mag dat wel. De keuze is aan jezelf.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Houtskool aanbiedingen.
    In Principe een leuke aanbieding, dat is dan zonder verzendkosten Jongeneel Open Haarden in Spijkenisse, standaard 25 euro voor 10 kg...
  • Ewald
    Ewald waardeerde mvdslot's bericht in het onderwerp Bbq meubel met Leuk Leuk.
    De reden om een bbq meubel te maken voor mijn kamado is dat hij dan wat hoger staat als op het normale onderstel.. na een hoop speurwerk...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Bbq meubel.
    Ziet er strak uit, mag je zeker trots op zijn. Er zijn heel veel mensen die dit soort meubels hebben gemaakt van "steigerbuis" Als...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Voorstelling.
    Hoi David, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Koud gerookte zalm...... en nog wat meer..
    Ziet er zeer goed en smakelijk uit Job.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp 1e keer koud gerookte zalm.
    Ziet er zeer goed uit, zal ongetwijfeld zeer goed smaken.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Easterwood methode.
    Ik gebruik nagenoeg altijd de "Frits" Easterwood methode als ik ribs maak, maar ik marineer de ribben dan altijd. 321 methode worden ze...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Ik zal me even voorstellen.....
    Hoi Marcel, welkom bij het Genootschap
Terug
Bovenaan Onderaan