Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Voorstellen.
    Hoi Michel, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Voorstellen.
    Hoi Maarten, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Porchetta vraag.
    Zo doe ik/zou ik het doen. Let wel dat zoals in de bereiding staat je de baking soda na een dag in de koeling eraf spoelt. Anders ktijg...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp The Meathead Method.
    Ik ben al jaren grote fan van amazing ribs. En de wetenschappelijk benadering van bepaalde zaken zijn geweldig van Meathead. Dit boek...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Short rib Fiasco.
    Butcher paper, kerstkadootjes mee inpakken en boeken kaften. Alu folie werkt gewoon veel beter. Mensen die zeggen goede resultaten te...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Short rib Fiasco.
    Ingepakt in Alu folie of Butcher Paper (prutser paper)?
  • Ewald
    Geweldige ballen Roy, zou ze zo graag hebben geproefd En die laatste foto, een plaatje. Goed uitgedokterde fusion, Petje af!
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Jenno, Welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Hoi!.
    Hoi BeKa, Welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Roan, Welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Tri-Tip (runderliesstuk) Low en Slow.
    Tri Tip is zo veelzijdig, ziet er goed uit. wij bereiden hem altijd H&F kern 50 graden zo'n lekker stuk vlees.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Voorstellen.
    Hoi François, Welkom bij het Genootschap. Geuze bier😍
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Berry, Welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen..
    Hoi Judith, Welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoj Bert, Welkom bij het Genootschap
Terug
Bovenaan Onderaan