Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Ziet er zeer goed uit! De vorm mag iets universeler, dus op de wedstrijd meer kadetjes maken zodat je uit meerdere kan kiezen. Ze hoeven...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Wholepacker op de Basterd Medium.
    https://www.bbqgenootschap.nl/threads/badges.7673/post-140841
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Voorstellen harm.
    Hoi Harm, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Niels, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Wholepacker op de Basterd Medium.
    Dat is een hele mooie Brisket, en een uitgebreide reportage, daar mag je met recht trots op zijn, en om je extra te feliciteren krijg je...
  • Ewald
    Van Conimex vind ik eigenlijk alleen de Sambal Oelek goed. en de droge kruiden, dus geen kant en klaar spul maar Ketoembar, Laos...
    • 1748003870019.png
    • 1748005026093.png
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Rookie.
    Hoi Danny, welkom bij het BBQ Genootschap. Volgens sommigen is barbecue met een C en de afkorting BBQ met een Q Maar volgens de...
    • 1748000257206.png
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Ciao a tutti!.
    Hoi Jeroen, welkom bij het Genootschap, mooie T-bone
  • Ewald
    Ewald waardeerde A3N's bericht in het onderwerp Koreaanse beercan chicken. met Leuk Leuk.
    Ik maar denken dat dat verslavende spul bij m'n sushi geblancheerd werd ;). Nee zonder gekkigheid even, natuurlijk kan je niet alle...
  • Ewald
    Ewald waardeerde Rdj's bericht in het onderwerp zalm van de bbq met Leuk Leuk.
    Altijd lekker zalm, Alleen de rookplankjes roken niet als je ze indirect doet , ( zo kun je er wel lekker lang mee 😅) je kunt de...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Youri, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Koreaanse beercan chicken..
    Dat Gember verhitting nodig heeft ben ik het niet helemaal mee eens, neem bijvoorbeeld de ingelegde gemberplakjes (Gari ) die je bij de...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Koreaanse beercan chicken..
    Niet helemaal gaar maar na een end sear wel. Mooie lering kun je eruit halen. Op eigen verzoek geen tok. Als je dan toch zo goed bezig...
  • Ewald
    Ewald waardeerde Ries25's bericht in het onderwerp Eerste keer zalm met Leuk Leuk.
    Ik had het in eerste instantie inderdaad indirect, maar al snel een halve deflector eruit gehaald, dit gaf wel het gewenste effect met...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Effe voorstellen.
    Hoi Corne, welkom bij het Genootschap
Terug
Bovenaan Onderaan