Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp NL BBW.
    Hoi Hans, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp bbq-er in spanje.
    Hoi Angelique, welkom bij het Genootschap. Ik geloof nooit dat er in Spanje minder aan vlees vis en groente te verkrijgen is dan in NL...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Nieuw hier.
    Hoi Merijn, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Roy, Welkom bij het Genootschap. Wij hebben hier ook een vrij uitgebreid receptendeel tot ieders beschikking;)
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Smoked Korean pork balls.
    Wauw, jummie!! Mooie plaatjes, very nice balls.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Ribeye reverse sear.
    Als je van well done houdt...well done. Voor mij veel te ver. Zo'n dunne lap zou ik ook alleen direct grillen tot 50-52 graden.
  • Ewald
    Ewald waardeerde Sticky Fingers's bericht in het onderwerp Rocket Stove XL , Lunch met Haha Haha.
    Wat een mooie toevoeging Rdj! Jouw Rocket Stove XL begint ondertussen op een Rocket Stove XL Frankenstein te lijken:
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Kreeftenstaart.
    Als je grote garnalen (Black Tiger enzo) lekker vindt dan lust je vast en zeker Kreeft, wij vinden Kreeft nog wat subtieler van smaak
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Kreeftenstaart.
    Kreeft is zo ontiegelijk lekker afgelopen kerst de rauwe/verse staarten van de Appie waren ook super en ook met citroenboter, goddelijk...
  • Ewald
    Ziet er fantastisch uit 🍒🪵, Dit blijft ook hier een absolute topper.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Goedkope kippenkruiden of duur zout?.
    Voor normaal gebruik kruid ik mijn vlees altijd op ongeveer 1% tot max 1,2% zout, worst etc. Iets meer tot max. 1,3% -1,4%, hamburgers...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp NewbeeForumlid en al meteen een vraag ....
    Hoi jefjumenas, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Hallo allemaal.
    Hoi Theo, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Deze geldt ook voor een broodje PP. Ziet er heerlijk uit mooie variatie. Deze cubano hebben wij ook eens gemaakt en was inderdaad erg...
  • Ewald
    Volgens meneer Wateetons in het fermentatieboek "over rot" bij voorkeur donker wegzetten. En als Meneer dat zegt dan doe ik dat trouw...
    • 20250504_143301.jpg
Terug
Bovenaan Onderaan