Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Nieuwe BBQ beginner.
    Hoi Jean-Paul, welkom bij het Genootschap. Een (rauw) naturel beenhammetje uit de supermarkt is ook een mooi en relatief goedkoop...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Mike, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp The return :-).
    Welkom terug Mark
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Advies.
    Als je iets gevonden hebt en twijfelt, gewoon hier droppen dan krijg je vanzelf bijval
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Advies.
    Lekker laten staan die boretti en naar een weber one touch 57 cm zoeken. (Geen compact!!!)
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Nieuw lid :).
    Hoi Yoeri, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Kalkoenrollade, eenvoudige maar lekkere BBQ maaltijd met rostirondjes en witlofsalade Het hoeft niet altijd complex en moeilijk, eenvoud...
    • 20250427_131653.jpg
    • 20250427_134027.jpg
    • 20250427_134417.jpg
    • 20250427_140028.jpg
    • 20250427_152302.jpg
    • 20250427_153613.jpg
    • 20250427_194716.jpg
    • 20250427_194732.jpg
    • 20250427_210229.jpg
    • 20250427_210237.jpg
    • 20250427_214119.jpg
    • 20250427_214454.jpg
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Pulled pork.
    Mooie stukken procureur En dat maakt mooie PP. Gefeliciteerd met je knor.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Kippie op een zetel.
    Bedankt voor de update, dit is heel belangrijk want brining is echt trial and error, alle bevindingen en percentages opschrijven. in...
  • Ewald
    Ewald waardeerde Ruud H's bericht in het onderwerp Kippie op een zetel met Leuk Leuk.
    Mooie vragen Ewald, De kip was een heerlijke maiskip trouwens de brine had ik gevonden op het interwebs gevonden. (de basis) 1 liter...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Kippie op een zetel.
    Mooie malse kip Ruud! De allergoeiste tot nu toe zeg je. Wat was je zoutpercentage van de brine, en had je er nog kruidjes in? heb je...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Rafael, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Hallo allemaal.
    Hoi Patrick, Welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Regiorund Brisket.
    Eigenlijk omdat ik het zo geleerd heb, zodat het vet makkelijker wegsmelt en er zo minder kans is op plasjes gesmolten vet op het vlees...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Regiorund Brisket.
    Even gezocht naar regiorunderen, mooi dat ze in Nederland ook gaan nadenken, er is sowieso 1 fokker die Grainfed runderen levert de rest...
Terug
Bovenaan Onderaan