Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
De chuck-roast steak op kamertemperatuur laten komen en bestrooid met zout. Bbq op 120 graden gezet en de steak samen met de zalm gerookt met kersen houtchunks. De steak tot 45 graden kerntemperatuur laten komen en eraf gehaald. Bbq opgestookt en de steak afgegrild tot 52 graden. Daarna laten...
Ik stond voor hetzelfde dubio. De kamado's zijn hetzelfde behalve dat bij de duurdere versie er een hoes, aspook en platesetter bij zitten. Als je de grijze koopt ben je uiteindelijk wat goedkoper uit.
Hoi,
Ik ben Erwin en ben 31 jaar oud.
Ik heb sinds twee weken een grill guru Kamado large in mijn bezit. De afgelopen twee weken ben ik vooral bezig geweest met bereiden van maaltijden en het roken van zalm. De komende weken wil ik mooie stukjes vlees gaan uitproberen en de tips en adviezen...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.