Beef en Steak

Recente inhoud door Erik B71

  1. Erik B71

    De eerste keer pulled pork van de Kamado!

    Geen fan van pulled pork? Dat kan ik me dan niets bij voorstellen maar smaken verschillen natuurlijk. Had jij nu sla eronder? Dan adviseer ik je het toch met coleslaw met een lekkere honing mosterd dressing en een klein beetje je favoriete bbq saus er door nog. Misschien word je dan nog fan😊
  2. Erik B71

    Fotowedstrijd: Pork Belly Burn Ends

    Dit kan niet anders dan lekkerrrr zijn
  3. Erik B71

    Broodje (oosters) buikspek; Pork belly burnt ends en Shotgun Shells

    Ik wil bij jou wel op de borrel😆. Shotgunshells had ik zelf al eens gemaakt maar dan had ik deze aan een kant omwikkeld met een reep van 1,5 cm cheddar kaas zodat het echt een Shotgun patroon lijkt.
  4. Erik B71

    Chuckeye pulled beef van het nieuwe speeltje !

    Pulled beef staat bij mij ook nog op het lijstje
  5. Erik B71

    Hele regiorund Brisket

    Ziet er goed uit! Brisket staat nog steeds op mijn todo list.
  6. Erik B71

    Weer eens spareribs op de BBQ

    Zien er heerlijk uit. Of ie het nog wel kon…..? 🤣 Hoeveel filmpjes staan er van spareribs van jou op internet en YouTube?
  7. Erik B71

    Sticky Korean chicken Bao s

    Klopt helemaal. 800 gram 12 broodjes
  8. Erik B71

    Sticky Korean chicken Bao s

    Ik had 800 gram en kwam op 12 broodjes uit
  9. Erik B71

    Sticky Korean chicken Bao s

    Dan staat hij er nu 2x in Frits want op verzoek van Ewald had ik dat al gedaan. Kan ie teruggezet worden naar hot and fast? Vind interactie met andere forumleden leuk en leerzaam. Heb het idee dat dit in het receptendeel minder is
  10. Erik B71

    Sticky Korean chicken Bao s

    Oh ik dacht dat de gochujang het misschien te pittig zou maken. Maar idd wat maizena er bij, de stukjes knoflook en gember er uit filteren misschien wat suiker en je hebt je Koreaanse bbqsaus
  11. Erik B71

    Sticky Korean chicken Bao s

    Nou meestal haal ik die bij de toko maar deze waren van de Appie. ( tijdsgebrek)Ik vond die van de toko lekkerder
  12. Erik B71

    Sticky Korean chicken Bao s

    De pittigheid eigenlijk viel reuze mee. Tuurlijk proef je het wel maar je brand niet weg.
  13. Erik B71

    Sticky Korean chicken Bao s

    Hij staat in het receptendeel. Echt als je het proeft blijft het niet bij een keer.
  14. Erik B71

    Sticky Korean chicken Bao s

    Sticky Korean chicken bao’s Ik had het boek Asian bbq van Jord Althuizen gekregen dus daar wat uit gemaakt. Het werden de sticky Korean chicken bao’s. - 800 gram kippendijenfilet zonder vel. - 12 Bao Buns Een dag van tevoren de kip in een natte marinade van: - 4 el gochujang - 4 el ahorn...
  15. Erik B71

    Foto wedstrijd juli 2025 - close up!

    Mijn inzending deze maand Sticky Korean bao’s
Terug
Bovenaan Onderaan