Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Geen fan van pulled pork? Dat kan ik me dan niets bij voorstellen maar smaken verschillen natuurlijk. Had jij nu sla eronder? Dan adviseer ik je het toch met coleslaw met een lekkere honing mosterd dressing en een klein beetje je favoriete bbq saus er door nog. Misschien word je dan nog fan😊
Ik wil bij jou wel op de borrel😆.
Shotgunshells had ik zelf al eens gemaakt maar dan had ik deze aan een kant omwikkeld met een reep van 1,5 cm cheddar kaas zodat het echt een Shotgun patroon lijkt.
Dan staat hij er nu 2x in Frits want op verzoek van Ewald had ik dat al gedaan. Kan ie teruggezet worden naar hot and fast? Vind interactie met andere forumleden leuk en leerzaam. Heb het idee dat dit in het receptendeel minder is
Oh ik dacht dat de gochujang het misschien te pittig zou maken. Maar idd wat maizena er bij, de stukjes knoflook en gember er uit filteren misschien wat suiker en je hebt je Koreaanse bbqsaus
Sticky Korean chicken bao’s
Ik had het boek Asian bbq van Jord Althuizen gekregen dus daar wat uit gemaakt. Het werden de sticky Korean chicken bao’s.
- 800 gram kippendijenfilet zonder vel.
- 12 Bao Buns
Een dag van tevoren de kip in een natte marinade van:
- 4 el gochujang
- 4 el ahorn...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.