Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ja idd alleen stoof je deze in het vocht. Smaak is niet te vergelijken. Dat anattopoeder heeft wel een exclusieve smaak wat ik ook niet zo goed kan omschrijven. “Mexicaans” denk ik 😁
Had ik het bbq boek van Ralph de Kok gekregen waarin ik dit gerecht zag staan wat me mooi leek om te maken. Voor het recept had ik Anattopoeder nodig wat ik nergens kon vinden. Uiteindelijk had ik het dan ook via internet besteld. Een dag eerder procureur in de marinade gezet van:
- 5 el...
Nee nog niet maar ik had al eens Korean Kalbi ribs gemaakt. Superlekker. Volgens mij stond er in het boek een vergelijkbaar recept.
Onderwerp 'Galbi/ Kalbi Korean style'
https://www.bbqgenootschap.nl/threads/galbi-kalbi-korean-style.37658/
Gisteren iets nieuws (voor mij) op de BBQ. Kreeftenstaart met een chili-limoen boersausje. Naar recept van het Kolenboertje. Roomboter laten smelten met een rood pepertje, 2 knoflookteentjes, peterselie en de zest en sap van een limoen. Kreeftenstaarten eerst open geknipt en het vlees uit de...
Het vlees met Pasen is toch wel lamsvlees. De kinderen waren naar Paaspop dus had ik een lamrack voor mijn vrouw en mij gehaald. Een puntje: Ik had dit nog nooit gemaakt omdat mijn vrouw dacht dat ze lam niet lekker vond. Ze had een tijdje terug een stukje geproefd en vond het lekker dus wilde...
inderdaad. Ik zag ook dat er in de verschillende gerechten ook veel verschillen stonden. Een hele ui of een halve. Ralph de Kok marineerde ze niet maar had een laksaus met gegrilde wilde perziken. Je kan volgens mij eindeloos variëren.
Hoi Ewald, die surf en turf ga ik zeker een keer proberen. Ik heb het gerecht bij de recepten geplaatst. Om eerlijk te zijn had ik nog niet zo ver naar beneden gescrold in het hoofdmenu. Dus zo leer je nog wat over het forum.
Koreaanse Galbi/Kalbi ribs op de bbq. Dat zijn shortribs van het rund dwars gesneden. De Galbi/kalbi een dag vantevoren eerst in de marinade gezet.
Voor 4 personen:
8 Kalbi ribs. Dat was 650 gram (Bij meatlovers 2 pakken. Ze zitten per 4 verpakt)
De marinade met
-25 ml sushi-azijn
-100 ml...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.