Beef en Steak

Recente inhoud door Erik B71

  1. Erik B71

    Vaderdag kado

    Blijkbaar vallen mijn gerechten in de smaak. Mijn vrouw die over het algemeen moppert over de 2e bbq (terwijl ik nog wel een 3e zou willen) en de bijbehorende accessoires gaf mij samen met mijn kinderen zomaar een Weber go anywhere kado. Lekker voor op het strand deze zomer. Ik ben er super blij...
  2. Erik B71

    Ribeye fiësta

    Een heel mooi gerecht met een van mijn favoriete vlees. Dat moet gewoon lekker zijn
  3. Erik B71

    Fiësta Latino - Picanha Churrasco con Chimichurri

    Dat is wel idd een ware fiësta!! Lekerrrr
  4. Erik B71

    Fotowedstrijd juni 2025 - Latin Fiësta!

    Frits ik had het zelf niet beter uit kunnen leggen
  5. Erik B71

    Empanadas

    Ivm het door mij gekozen onderwerp in de fotowedstrijd wilde ik met het warme weer eens proberen om empanada’s te maken. Eerst gehakt geruld, uitje, knoflook gesnipperd, worteltje in blokjes, tomatenpuree en met texmexkruiden gekruid. Een deegje gedraaid met bloem, boter, zout en water so far...
  6. Erik B71

    Garnalen Chimichurri van de BBQ

    Dat ziet er heerlijk uit. Latin Gamba’s
  7. Erik B71

    Pollo Al Pastor

    Dat ziet er lekker uit zeg.
  8. Erik B71

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd mei 2025!

    Dankjewel allemaal en geloof me het gerecht was ook echt heel lekker.
  9. Erik B71

    Picanha van het spit

    +2 wat Frits en Sticky Finkers schrijven lekker met chimichurri
  10. Erik B71

    Campingvoer

    stookverbod of niet, het gaat er om wat je met je bbq doet en er op legt en dit ziet er heerlijk uit.
  11. Erik B71

    Puerco pibil

    Film idd gezien en het loopt niet zo goed af voor de kok. Maar dit recept is gelukkig van Ralph de Kok. Dus don’t shoot the messenger!🤣
  12. Erik B71

    Puerco pibil

    Ja idd alleen stoof je deze in het vocht. Smaak is niet te vergelijken. Dat anattopoeder heeft wel een exclusieve smaak wat ik ook niet zo goed kan omschrijven. “Mexicaans” denk ik 😁
  13. Erik B71

    Wholepacker op de Basterd Medium

    Zo lekker bezig geweest. Ziet er heerlijk uit!
  14. Erik B71

    Puerco pibil

    Had ik het bbq boek van Ralph de Kok gekregen waarin ik dit gerecht zag staan wat me mooi leek om te maken. Voor het recept had ik Anattopoeder nodig wat ik nergens kon vinden. Uiteindelijk had ik het dan ook via internet besteld. Een dag eerder procureur in de marinade gezet van: - 5 el...
Terug
Bovenaan Onderaan