BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door epscholten

  1. E

    Midtown Bar-B-Que

    Stiekem even een schopje met een foto van hoe het restaurant er nu uitziet  B-)
  2. E

    De baby back ribs in de blauwe M-doos zijn schaars maar komen terug!

    Varkensziekte (http://www.huffingtonpost.com/2014/04/27/pig-virus-wipes-out-nations-hogs_n_5221471.html) icm dat er nu vanuit Duitsland en Polen gexporteerd mag worden naar Amerika laten de prijzen idd omhoog schieten. Wie het meest betaald nu krijgt het product..en dat zijn wij niet ondanks de...
  3. E

    V?gler spareribs bij de Makro

    Ben benieuwd wat het verlies is bij deze Vogler. Gaat er uiteindelijk om wat je overhoudt..niet het begin gewicht. Je wil uiteindelijk toch vlees en geen vet eten (klein beetje natuurlijk wel, maar geen bonken).
  4. E

    Midtown Bar-B-Que

    Fijn om te lezen dat het beviel ...! OverSmoked kan wel...doen tegenwoordig nog maar ??n bakje vullen met houtsnippers (kip/ribs) ipv beide bakjes. Moet niet teveel doen denken aan gerookte paling ;) Heb je ook nog voor een tweede keer besteld? Zoja..was het weer goed? Want dat is nog...
  5. E

    Midtown Bar-B-Que

    Lang geleden dat ik een update heb geplaatst! Zijn gelukkig heel druk met veel projecten die lopen... Meeste updates komen voorbij @ facebook.com/midtownbbq Delivery Inmiddels zijn Rijen en Den Haag al open (2 maanden) met delivery via thuisbezorgd.nl! Reviews zijn goed te noemen...
  6. E

    Jack Daniels BBQ Sausen bij de PLUS

    Let wel op dat die hoge flessen de UK variant is. De amerikaanse variant (behalve glaze) zit in een plastic (bredere) fles. Smaak is net iets anders al is de UK versie ook lekker.
  7. E

    Midtown Bar-B-Que

    Heeft iedereen al een email gestuurd? Het gaat allemaal op de 16de gebeuren ..details mail ik aanstaande zondag naar iedereen die een email heeft gestuurd.  B-)
  8. E

    Nieuw boek Chris Lilly

    Wat voor boek is het? Recepten, verhalen over BBQ restaurant geheimen of..?
  9. E

    Midtown Bar-B-Que

    Excuses dat ik nog geen email heb gestuurd, maar het is druk ivm Den Haag en Tilburg! Probleem voor zondag is dat ik niet tevreden ben over de bitterballen (brisket / pulled pork / mac cheese) die wij zelf maken (95% maken wij zelf). En alles moet zijn zoals we straks de klanten gaan leveren...
  10. E

    Midtown Bar-B-Que

    Beide genoteerd! Zitten nu op 24 personen ..nog enkele plekken dus. Free food!  :D
  11. E

    Midtown Bar-B-Que

    Ergens tussen 2 en 5 uur willen we deze proeverij houden op de Laan van Meerdervoort. Meldt je aan en je ontvangt spoedig alle details. Er is iig nog wel plek..zitten nu op 20 personen en er kunnen er ongeveer 40 in! Daarna gaan we het slopen dus wie nog wat schrootjes thuis wil hebben, neem...
  12. E

    Midtown Bar-B-Que

    Geen probleem..twee jongens die daar gaan werken komen uit Katwijk  B-)
  13. E

    Midtown Bar-B-Que

    Leuk al de aanmeldingen al! Kunnen we erna direct beginnen met de sloop  :D Hierbij eerst indruk (plattegrond) hoe het gaat worden in Den Haag. Concept zal fast casual worden (met uiteraard ook delivery)
  14. E

    Midtown Bar-B-Que

    Daar de meeste op 2 februari kunnen lijkt me dat de meeste geschikte dag! Stuur aub een email naar info [at] midtownbbq [punt] nl met je naam en hoeveel mensen je meeneemt. Maak ik een gastenlijst en mail ik je de excacte details binnenkort (zal denk ik tussen 2 - 5 zijn)
  15. E

    Midtown Bar-B-Que

    We komen op de Laan van Meerdervoort te zitten dus helaas nog niet heel dichtbij voor je ;-) Even een poll, wie kan er 26 januari en wie zou er 2 februari kunnen?
Terug
Bovenaan Onderaan