BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Eisbein

  1. E

    Nieuwe pit

    Zou ik best willen doen, alleen ben ik niet zo'n schrijver. Ik ga sws zondag Spareribs maken en posten. Dan kan ik er gelijk bij vertellen hoe de eerste keer op mijn nieuwe bbq verlopen is. Wat ik er tot nu toe over kan vertellen is dat het in elkaar zetten kinderspel is en dat de gebruikte...
  2. E

    weerbestendige kamado

  3. E

    weerbestendige kamado

    Ik heb net de IQ 22'' gekocht. Goedkoper als een Joe en toch topkwaliteit met levenslang garantie. Bijkomend voordeel is dat alle denkbare accessoires ( ook afdekhoes) er bij zitten. Bij mij staat ie ook het hele jaar door buiten nl.
  4. E

    Gietijzer bewaren

    Als je bang bent dat ze gaan roesten in de schuur kun je ze in een curver bak bewaren, doe ik ook.
  5. E

    Eerste keer Moink balls

    Weegschaal is stuk :p toch maar eens een nieuwe kopen dan
  6. E

    Eerste keer Moink balls

    Ziet er uit om op te eten 😁 Toevallig nog tips om je balletjes zo mooi gelijk van grootte te krijgen?
  7. E

    Genaaid grillbear.nl

    Hij zal er zeker Zuur van zijn. Zou ik wel zijn iig.
  8. E

    Nieuwe pit

    Meer roosters en accesoires, kijk voor de grap maar eens wat er allemaal bij zit
  9. E

    Nieuwe pit

    Deze en de Joe 3 vindt ik op dit moment de mooiste kamado's qua vormgeving en aangezien deze veel completer, 600 Euro goedkoper en in het zwart is, was de keuze snel gemaakt :)
  10. E

    Nieuwe pit

    IQ Grills 22'' Overbodig om te zeggen dat ik een tevreden mens ben.
  11. E

    Klein beetje vlees

    Ziet er top uit! Krijg er honger van. Dat stukje over iets te droog herken ik wel, voor jezelf is er altijd ruimte voor verbetering, maar zolang de schalen leeg gaan ben je een eind op de goede weg denk ik dan maar.
  12. E

    IQ Grills

    Goedemorgen Ik heb mijn vrouw eindelijk zo ver en mag een kamado kopen. Mijn oog is gevallen op de IQ Grills 22'' . Vroeg me af of mensen hier er ervaring mee hebben. 1800 Euro is een beetje veel om een kat in de zak te kopen namelijk.
  13. E

    Schweinshaxe aka Eisbein van de Big Green Egg

    Kan maar 1 ding zeggen... lekker 😁
  14. E

    Ook maar even voorstellen

    Hoi Ik ben Jeroen, 43 jaar en kom uit Dordt. Zelf ben ik ongeveer een jaartje of 15 bezig met bbq'en. Ooit begonnen met een kogeltje uit de bouwmarkt op vakantie om de zelf gevangen makreel te grillen. Daarna een rechthoekige open grill, die ik niet echt heel fijn vond. Toen er een paar jaar...
Terug
Bovenaan Onderaan