Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Mooi dat het geslaagd was.
Op de foto lijkt het ook of je alles het zelfde hebt gesneden. Als je haaks op de draad van het vlees snijd heb je een malser mond gevoel.
Bij tri trip verloopt de draad 3x
Lekker visje hoor.
Maar je plankje mag meer roken, ik zou hem een standje lager zetten en de vis er pas op leggen als het Rookt. Snel nog een keer proberen, dan kun je het verschil goed proeven
Ja zeker volledig op gebrand. Ik probeer in te schatten hoe groot mijn gloei rand is bij de gewenste temperatuur. En aan de rand leg ik hem neer.
Ja doen!! Hier gaat een wereld voor je open
Ja dat is eigenlijk ook veel logischer.. waarom zou je wachten.
Echter zeggen de " geleerden"...
Hoi hoi
ik had ook wel zin in wat lekkers.
gelukkig had ik nog een dikke angus ribeye in de vriezer liggen.
Tevens een mooi moment om wat te experimenteren.
De steak was ontdooid en die kon op de slowroller. Ondertussen kon de speksteen al mooi mee verwarmen
Normaliter steek ik de Joe aan...
Hoi hoi..
Tijd om het er nog even lekker van te nemen..
Te beginnen met de altijd goede homemade worstjes.. Al dan niet zelf gemaakt.
De Joe aan op half indirect..
Handje niet geweekte beuk snippers er op en snel de klep dicht.
Na 10 minuten was de rook wel weg..
Even direct boven de...
Ja goede.. is het niet dat ik de slowroller voor de kj1 gekocht heb om dat 1 deflector stone gebarsten is..
Daarbij heb ik veel betere resultaten wat rooksmaak betreft op de slowroller dan met alleen een deflector steen.
Hoe is jou ervaring hiermee?
Hoi hoi.
Pa was recentelijk jarig geweest, en eet dan graag zwijn. Echter is het op de meeste plaatsen erg duur geworden, en lekker is het ook niet altijd.
Dus kom maar deze kant op ouwe..dan zullen we je even in de watten leggen.
Hier een kilo wildzwijn poulet besteld bij onze lokale slager...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.