Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
nou sticky.. dat is me nogal een pizza zeg..
normaal 1 pizza de man.. maar gok zo dat je dat niet voor elkaar gekregen hebt.
heerlijke pizza en mooi verslag!
goede poging, en een geen rookring om je voor te schamen zeg..
jammer dat die wat droog uit viel. ik ga het dit jaar ook proberen, zeker na het zien deze post
Hoi hoi..
Poosje terug al gemaakt, maar door omstandigheden nog niet gepost.. dus bij deze..
Een fijn stukje zalm, gevolgd door een rummetje en pekel.
Dit mag dan voor 2 dagen in de vacum..
Na 2 dagen.. afdeppen en een nachtje laten drogen
De kaas smoke generator gevuld met beuk..
(...
lekker fatty heb je daar. dat was vast smullen.
ik den kwel dat ik er of een blokje rook bij gedaan zou hebben of een lakje aan de buitenkant voor de kleur.
heb je opstaande nokjes aan het gedeelte waar je normaal je rooster op legt?
dan zou je kunnen kijken of het spider rek van kamdo joe past. deze is ideaal voor de DO
https://www.kolenboertje.nl/product/accessoires-rek-classic-joe/
Hoi hoi..
Nou ellendige weken achter de rug. Helaas had ik een wortel kanaal behandeling nodig. En voor je terecht kunt, behandeld en hersteld bent, ben je zo weer 3 weken verder.
Gelukkig is alles nu achter de rug..dus eindelijk weer de fik er in.
Dit waren de vleesjes
Lekker in de rub...
ziet er goed uit.. jammer dat de smaak tegen valt..
ik trim hem ook meestal wel kaal, om zeker te zijn dat alle zilverskin ook weg is.
dan dikke laag rub of pezo en 24 uur laten intrekken.
roken tot 70+ en dan inpakken met alleen boter.
heb je toevallig een zoutloze, of zout arme rub gebruikt?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.