Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vrijdag mooie dag om de bbq aantesteken en het weekend in te luiden
Daarom maar twee hammetjes van ongeveer 500 gram bij de supermarkt gehalen en bedacht om deze op het spit te bereiden
1e ham bereid met souvlaki/gyros kruiden
(Gekregen als souvenier uit griekeland)
Gerubd en een half dagje...
Met een keurig weertje op komst maar is wat spareribs laten komen
Zag een mooie aanbiedieng bij meat for more 10kg voor 55 euro dus dacht laten we dat is proberen
Spareribs kwamen binnen en zagen er mooi uit ongeveer 500-700gr per rib
De ribben gerubd met
Bruinebastard suiker
Zout
Zwartepeper...
Niet schrikken oh
Dat is het snoertje van mn inkbird die probe zit aan de sonde van de temperatuurmeter van de bastard zelf
Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
Zondag als de haan je wakker kraait en je ontbijt met een eitje
Kan het natuurlijk niet ontbreken om savond een lekker kippetje op de bbq te doen
Kippetje geinjecteerd met guinnes, de rest heeft de mede compangion opgedronken
Als rub een simpel kruidenmengsel van zout, paprikapoeder en tijm
Dit...
Klein verslagje zomaar
Vrijdag kwamen er wat bezoek en die kan je natuurlijk niet met honger naar huis laten gaan
Drumsticks halve daggemarineerd in leffe ruby en wat zout daarna ingesmeerd met peper en paprikapoeder
Kipsate gemaakt van kippendij
Gemarineerd in maggi en ketjap met...
setup is als volgt
Heat deflector
dan het rooster
dan de pizzasteen van the bastard deze is best dik
kwa deeg vond ik hem nog al nat en het rijzen ging niet zo lekker
Heb het met de hand gevouwen/gedrukt meschien mn techniek vaker oefenen
Volgende keer nog is een ander recept proberen
In...
Zondag een mooie dag om tour de france te kijken en een pizzatje te eten
Zaterdag begonnen met de voorbereidingen voor het deeg volgens de app Perfect Flours
Na het maken van het deeg de pastasaus gemaakt
Zondag alles gesneden en verzamelt en de pizzabodems proberen te vormen
Zelf was ik minder...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.