Beef en Steak

Recente inhoud door DeGoudenSnor

  1. DeGoudenSnor

    Gepekelde spatchcock chicken

    Ja sorry, Zal voor de volgende keer draaien Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
  2. DeGoudenSnor

    Spareribs volgens Frits Easterwood methode

    Ziet r goed uit Zeker een lekker biertje, helemaal alst zonnetje schijnt Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
  3. DeGoudenSnor

    Gevlinderde kip

    Zalig Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
  4. DeGoudenSnor

    Gepekelde spatchcock chicken

    Had een marinade gemaakt de vorige keer met sint bernardus maar was nog een beetje over, dacht probeer er is ijsblokjes van te maken Zeker een zalig biertje, uiteraard toen ook 1 genutigd wat het schuldgevoel minder maakte
  5. DeGoudenSnor

    Gepekelde spatchcock chicken

    Na al die smaakvolle berichten op het forum kreeg ik ook maar is zin om weer wat op de keu te leggen Een hele kip zwemles gegeven in een pekeloplossing van 100gram zout Neipa biertje St bernardus ijsblokjes Citroenen Maggi Tijm 1,8 liter water 12 uurtjes ongeveer laten zwemmen, vervolgens 12...
  6. DeGoudenSnor

    Louisiana Grilled Chicken

    Top bedankt, best redelijke hoeveelheid pekel kip woog 1,5 kg ongeveer zeker Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
  7. DeGoudenSnor

    Louisiana Grilled Chicken

    Toevallig ook nog de pekel verhouding prijs willen geven, of heb je dit op gevoel gedaan Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
  8. DeGoudenSnor

    Louisiana Grilled Chicken

    Lekker man Wat voor kruiden heb je in de spicy rub gebruikt Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
  9. DeGoudenSnor

    Schichtfleisch

    Zalig ziet t er uit, kippendij en serano klinkt ook als water in de mond Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
  10. DeGoudenSnor

    Brisket voor het eerst

    Smaakte zalig als zeg k t zelf Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
  11. DeGoudenSnor

    Brisket voor het eerst

    Toch wel iets kruidigs, volgende keer meer er in denk ik
  12. DeGoudenSnor

    Brisket voor het eerst

    Bij bestellen van vlees bij meat for more mocht ik nog net wat meer hebben voor gratis verzending (zuunige zeeuw) dus toen kwam ik 1 kilo brisket tegen en dacht ga dat is proberen Vrijdags de brisket geinjecteerd met een zelf gemaakt mengseltje boter in een panetje tot dat het goud bruin is...
  13. DeGoudenSnor

    Olijfolietip: de olijfolieboetiek

    Keurig, bedankt voor het delen Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
  14. DeGoudenSnor

    Hertenbovenbil - Reverse Sear

    Ziet er keurig uit Zou dit ook een goed stuk vlees voor low and slow wezen Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
  15. DeGoudenSnor

    Second life Kamado

    Netjes gedaan hoor Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan