Beef en Steak

Recente inhoud door DeGoudenSnor

  1. DeGoudenSnor

    1ste keer pulled pork kamado

    Dat ga ik zeker doen
  2. DeGoudenSnor

    1ste keer pulled pork kamado

    Er lag nog een stukje procureur van ongeveer 1 kg in de vriezer en dacht dat is voor de zondag wel lekker om pulled pork van te maken Zelf een kruidenmengsel gemaakt en een injectievloeistof Hiermee geinjecteerd en gerubd en vervolgens in huishoudfolie ingepakt en een driekwart dag laten...
  3. DeGoudenSnor

    Broodbeleg, gerookte kipfilet en beenham

    Broodbeleg was op dus dacht dat kunnen we ook zelf maken Twee beenhammetjes van 500gram gekocht en drie kipfilets Kipfilets volgens ewald zn recept in de brine gelegd 1 Beenham niks aan gedaan en 1 beenham met frambozenjam ingesmeerd Bbq op 100 graden gebracht en de vleeswaren er op gelegd...
  4. DeGoudenSnor

    Houtskool aanbiedingen

    Bij de bol de houtskool van brave charcoal in de aanbieding, zelf nog nooit van gehoord en maar is 1 zakje besteld is ook nog met gratis verzending Bij meerdere zaken goedkoper Als het binnen is zal ik laten weten of dit wat is Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
  5. DeGoudenSnor

    Welke spit aanschaffen The Bastard urban large

    Toevallig iemand die een 22 inch model heeft en deze verkoopt Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
  6. DeGoudenSnor

    It moarnsbrochje fan Grutte Pier.

    Ziet er goed uit, mooie kater maaltijd lijkt mij
  7. DeGoudenSnor

    Krijgers maal voor Pier

    Keurig Knisperend haartje, zalig biertje, mooi mesje Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
  8. DeGoudenSnor

    1e keer koud gerookte zalm

    Na veel gelezen te hebben nu dan ook maar is zelf proberen Zalm zijde bij de sligro gehaald, 1,5kg In 3 stukken verdeeld 1stuk bewaard om een keer warm te roken De andere twee om koud te roken Het recept van ewald aangehouden Alleen had geen rum in huis dus zalm 1 met water en zalm 2 met...
  9. DeGoudenSnor

    Welke spit aanschaffen The Bastard urban large

    Klopt dat zag ik ook Zit in twijfel of de letsq 18 inch goed past op de urban Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
  10. DeGoudenSnor

    Welke spit aanschaffen The Bastard urban large

    Zelf pizzas maken beviel zo goed dat ik voor een aparte pizza ben gaan kijken Uiteindelijk een mooie tweedehands deal Een ooni karu 12 met de gasmodule er bij Zelf heb ik nu een bastard large pizza/spit alleen ga deze verkopen en een nieuw spit aanschaffen Nu vroeg ik mij af wat voor spit...
  11. DeGoudenSnor

    Eerste keer zalm koud roken paar vragen

    Nog even 1 vraag als dat mag Leggen jullie de deflector stenen er in of leg je de zalm rechtstreeks boven de cold smoke generator En hoelang na het roken laten jullie de zalm in de koelkast liggen voordat je hem invriest Dank voor de reacties Zalm inmiddels ingeslagen en gepekeld en...
  12. DeGoudenSnor

    Eerste keer zalm koud roken paar vragen

    Zat aan een glenmorangie te denken, maar meschien dat ik maar een flesje stroh 38 aan schaf, heb ik voor mn eigen ook nog een paar slokken Denk dat ik dan zo een mes maar is ga aanschaffen, kan je ook mooi kipfilet en ham in plakken voor op brood mee snijden denk ik Bedankt voor de tips laat...
  13. DeGoudenSnor

    Eerste keer zalm koud roken paar vragen

    Ha, Nu ben ik van plan om het recept van ewald te volgen omdat ik daar goede verhalen over hoor Nu heb ik alleen een paar vragen, 1: is de rum een echte smaakmaker of zou dit ook een whiskey of eventueel ander vocht kunnen zijn 2: als ik klaar ben met roken is het dan verstandig om al in...
  14. DeGoudenSnor

    Pizzarette voor echte mannen en zelfgebrouwe bier

    Vrijdag middag en pizza is vaak een geslaagde combinatie Dus ik dacht laten we dat is organiseren Donderdag deeg gemaakt met het recept via de ooni app 3 uur laten rijzen op kamertemperatuur in een afgedekte kom (kom was aan de kleine kant) ondertussen de toppings alvast klaargemaakt op schalen...
  15. DeGoudenSnor

    Ribben met advocaat

    Lag nog in de koelkast Je proeft er wel wat van terug, soort van gebakken ei achtig maar dan iets zoeter en krokanter
Terug
Bovenaan Onderaan