Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Er lag nog een stukje procureur van ongeveer 1 kg in de vriezer en dacht dat is voor de zondag wel lekker om pulled pork van te maken
Zelf een kruidenmengsel gemaakt en een injectievloeistof
Hiermee geinjecteerd en gerubd en vervolgens in huishoudfolie ingepakt en een driekwart dag laten...
Broodbeleg was op dus dacht dat kunnen we ook zelf maken
Twee beenhammetjes van 500gram gekocht en drie kipfilets
Kipfilets volgens ewald zn recept in de brine gelegd
1 Beenham niks aan gedaan en 1 beenham met frambozenjam ingesmeerd
Bbq op 100 graden gebracht en de vleeswaren er op gelegd...
Bij de bol de houtskool van brave charcoal in de aanbieding, zelf nog nooit van gehoord en maar is 1 zakje besteld is ook nog met gratis verzending
Bij meerdere zaken goedkoper
Als het binnen is zal ik laten weten of dit wat is
Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
Na veel gelezen te hebben nu dan ook maar is zelf proberen
Zalm zijde bij de sligro gehaald, 1,5kg
In 3 stukken verdeeld
1stuk bewaard om een keer warm te roken
De andere twee om koud te roken
Het recept van ewald aangehouden
Alleen had geen rum in huis dus zalm 1 met water en zalm 2 met...
Zelf pizzas maken beviel zo goed dat ik voor een aparte pizza ben gaan kijken
Uiteindelijk een mooie tweedehands deal
Een ooni karu 12 met de gasmodule er bij
Zelf heb ik nu een bastard large pizza/spit alleen ga deze verkopen en een nieuw spit aanschaffen
Nu vroeg ik mij af wat voor spit...
Nog even 1 vraag als dat mag
Leggen jullie de deflector stenen er in of leg je de zalm rechtstreeks boven de cold smoke generator
En hoelang na het roken laten jullie de zalm in de koelkast liggen voordat je hem invriest
Dank voor de reacties
Zalm inmiddels ingeslagen en gepekeld en...
Zat aan een glenmorangie te denken, maar meschien dat ik maar een flesje stroh 38 aan schaf, heb ik voor mn eigen ook nog een paar slokken
Denk dat ik dan zo een mes maar is ga aanschaffen, kan je ook mooi kipfilet en ham in plakken voor op brood mee snijden denk ik
Bedankt voor de tips laat...
Ha,
Nu ben ik van plan om het recept van ewald te volgen omdat ik daar goede verhalen over hoor
Nu heb ik alleen een paar vragen,
1: is de rum een echte smaakmaker of zou dit ook een whiskey of eventueel ander vocht kunnen zijn
2: als ik klaar ben met roken is het dan verstandig om al in...
Vrijdag middag en pizza is vaak een geslaagde combinatie
Dus ik dacht laten we dat is organiseren
Donderdag deeg gemaakt met het recept via de ooni app
3 uur laten rijzen op kamertemperatuur in een afgedekte kom (kom was aan de kleine kant) ondertussen de toppings alvast klaargemaakt op schalen...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.