Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Niet schrikken oh
Dat is het snoertje van mn inkbird die probe zit aan de sonde van de temperatuurmeter van de bastard zelf
Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
Zondag als de haan je wakker kraait en je ontbijt met een eitje
Kan het natuurlijk niet ontbreken om savond een lekker kippetje op de bbq te doen
Kippetje geinjecteerd met guinnes, de rest heeft de mede compangion opgedronken
Als rub een simpel kruidenmengsel van zout, paprikapoeder en tijm
Dit...
Klein verslagje zomaar
Vrijdag kwamen er wat bezoek en die kan je natuurlijk niet met honger naar huis laten gaan
Drumsticks halve daggemarineerd in leffe ruby en wat zout daarna ingesmeerd met peper en paprikapoeder
Kipsate gemaakt van kippendij
Gemarineerd in maggi en ketjap met...
setup is als volgt
Heat deflector
dan het rooster
dan de pizzasteen van the bastard deze is best dik
kwa deeg vond ik hem nog al nat en het rijzen ging niet zo lekker
Heb het met de hand gevouwen/gedrukt meschien mn techniek vaker oefenen
Volgende keer nog is een ander recept proberen
In...
Zondag een mooie dag om tour de france te kijken en een pizzatje te eten
Zaterdag begonnen met de voorbereidingen voor het deeg volgens de app Perfect Flours
Na het maken van het deeg de pastasaus gemaakt
Zondag alles gesneden en verzamelt en de pizzabodems proberen te vormen
Zelf was ik minder...
Had nog een kilotje picanha in de vriezer liggen en met het lekkere weer dacht ik dat kan er wel is uit
Gekruid met peper en zout
bbq op 180 graden
Zelf een soort chimcuri gemaakt
Zag op het forum verschillende manieren van bereiden voorbij komen, maar de manier van het spit zag er toch wel...
Dr lag al een poosje een kippetje in de vriezer die er wel zin in had om uit de vriezer te komen
Dus de kip er maar uitgehaald en klaargemaakt voor opt spit
Is een andere rub/marinade geprobeerd
Zelf gemaakt van
Tomaten, ui, knoflook, paprika poeder pikant, basilicum, tijm en uiteraad zout...
Ha, ik ben Siem uit zeeland en ben nu al een paar jaar lekker aan het keuen
Ben begonnen met een weber master touch 57 cm altijd keurig low and slow maar ook kipetje van spit etc op kunnen doen
Nu kriebelde van het voorjaar toch om ook een kamado aan te schafen
Uiteindelijk een bastard urban...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.