Beef en Steak

Recente inhoud door DeGoudenSnor

  1. DeGoudenSnor

    Eerste keer zalm koud roken paar vragen

    Nog even 1 vraag als dat mag Leggen jullie de deflector stenen er in of leg je de zalm rechtstreeks boven de cold smoke generator En hoelang na het roken laten jullie de zalm in de koelkast liggen voordat je hem invriest Dank voor de reacties Zalm inmiddels ingeslagen en gepekeld en...
  2. DeGoudenSnor

    Eerste keer zalm koud roken paar vragen

    Zat aan een glenmorangie te denken, maar meschien dat ik maar een flesje stroh 38 aan schaf, heb ik voor mn eigen ook nog een paar slokken Denk dat ik dan zo een mes maar is ga aanschaffen, kan je ook mooi kipfilet en ham in plakken voor op brood mee snijden denk ik Bedankt voor de tips laat...
  3. DeGoudenSnor

    Eerste keer zalm koud roken paar vragen

    Ha, Nu ben ik van plan om het recept van ewald te volgen omdat ik daar goede verhalen over hoor Nu heb ik alleen een paar vragen, 1: is de rum een echte smaakmaker of zou dit ook een whiskey of eventueel ander vocht kunnen zijn 2: als ik klaar ben met roken is het dan verstandig om al in...
  4. DeGoudenSnor

    Pizzarette voor echte mannen en zelfgebrouwe bier

    Vrijdag middag en pizza is vaak een geslaagde combinatie Dus ik dacht laten we dat is organiseren Donderdag deeg gemaakt met het recept via de ooni app 3 uur laten rijzen op kamertemperatuur in een afgedekte kom (kom was aan de kleine kant) ondertussen de toppings alvast klaargemaakt op schalen...
  5. DeGoudenSnor

    Ribben met advocaat

    Lag nog in de koelkast Je proeft er wel wat van terug, soort van gebakken ei achtig maar dan iets zoeter en krokanter
  6. DeGoudenSnor

    Ribben met advocaat

    Er mogt ruimte gemaakt worden in de vriezer dus dan maar een paar ribben er uit Voor de rub/marinade dacht ik, ik ga is wat anders proberen 1e Rib ingesmeerd met een mengsel van Advocaat, Siracha, paprika poeder, 1 ei, maggi 2e Rib gerubd met Bruine bastard suiker, oregano, gerookt zout...
  7. DeGoudenSnor

    Beenham

    Lekker hoor Hammetje is altijd goed Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
  8. DeGoudenSnor

    Hammetjes vant spit

    Keurig, bedankt ga ik is proberen Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
  9. DeGoudenSnor

    Hammetjes vant spit

    Was ook maar een test poging maar dat zoete van de jenever past best wel goed bij het varkensvlees Volgende keer weer is wat anders proberen
  10. DeGoudenSnor

    Gerookte kipfilets

    Ziet er goed uit, snij je dit eventueel ook in plakken voor op brood en dan vacumeren
  11. DeGoudenSnor

    Hammetjes vant spit

    Vrijdag mooie dag om de bbq aantesteken en het weekend in te luiden Daarom maar twee hammetjes van ongeveer 500 gram bij de supermarkt gehalen en bedacht om deze op het spit te bereiden 1e ham bereid met souvlaki/gyros kruiden (Gekregen als souvenier uit griekeland) Gerubd en een half dagje...
  12. DeGoudenSnor

    Beenham

    Ha, heb je dit gewoon op het oog met het mes gesneden of met een snijmachine de plakken voor op brood Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
  13. DeGoudenSnor

    Spareribs op dn 3-2-1

    Inderdaag een zeer goein Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
  14. DeGoudenSnor

    Spareribs op dn 3-2-1

    Met een keurig weertje op komst maar is wat spareribs laten komen Zag een mooie aanbiedieng bij meat for more 10kg voor 55 euro dus dacht laten we dat is proberen Spareribs kwamen binnen en zagen er mooi uit ongeveer 500-700gr per rib De ribben gerubd met Bruinebastard suiker Zout Zwartepeper...
  15. DeGoudenSnor

    De Jaarlijkse Appeltaart

    Lekker taartje oh zo te zien Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan