BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door danny9264

  1. danny9264

    Test, 1, 2, 3.

    Ten eerste kwam er nu niets tussendoor zodat ik het beter in de gaten kon houden. Ben na een uurtje begonnen met sprayen en heb dat ongeveer iedere 20 minuten herhaald. In totaal heeft de rib er ongeveer 4 a 4,5 uur in gehangen. Temperatuur zat rond de 135 graden. En o ja, heb het vlies laten...
  2. danny9264

    Test, 1, 2, 3.

    Resultaat was nu top, ribs waren heerlijk sappig. Ga dit zeker weten, vaker doen 👌🔥
  3. danny9264

    Test, 1, 2, 3.

    Vandaag ga ik na de teleurstellende resultaten van vorige keer het maar eens opnieuw proberen. Nu ga ik regelmatig sprayen. Heb een spray gemaakt van appelsap met appel azijn. Ben benieuwd 🔥
  4. danny9264

    Buikspek

    Afgelopen vrijdag lekker stukje buikspek gerookt, recept van Noskos (parijs buikspek 2.0). Lekker rub met koffie gebruikt. Gerookt op de WSM, resultaat was top👌🔥 Tussendoor ook nog even kippen vleugeltjes afgefakkeld voor de kids in de Master Touch. Kids ook weer helemaal happy👍
  5. danny9264

    Gepofte aardappel met pulled pork

    Heb ik inderdaad ook wel eens gemaakt. Heerlijk👌 Als je er een op hebt zit je al aardig vol hoor, ik wel in ieder geval🤣
  6. danny9264

    Gepofte aardappel met pulled pork

    Heb ik inderdaad ook wel eens gemaakt. Heerlijk👌🔥👍
  7. danny9264

    Meater 2.0 of eentje van Ali express

    Ik heb 1,5 geleden een thermometer gekocht van Laserliner bij de Hornbach. Was volgens mij toen 59 euro. Werk prima, maar geen wifi (wel bluetooth). Ik leg altijd een oude telefoon naast de bbq als ik hem gebruik. In plaats van Ali zou ik dan zoiets als dit proberen, werkt het niet naar behoren...
  8. danny9264

    Gepofte aardappel met pulled pork

    Bedankt voor de knor🤣👌🔥
  9. danny9264

    Gepofte aardappel met pulled pork

    Mooi klein stukje procureur op de WSM. Na ongeveer 5 uur was hij klaar. Aardappelen gepoft op de Master Touch. Aardappelen uitgehold en van de inhoud van de aardappelen een mix gemaakt samen met kaas en cream fraiche. Aardappelen hier weer mee gevuld, pulled pork er bovenop, nog een beetje kaas...
  10. danny9264

    Vandaag maar op safe

    Na de mislukte ribs nu maar even op safe. Lekkere rollade van procureur. Wederom op de Weber Smokey Mountain
  11. danny9264

    Test, 1, 2, 3.

    Hallo. Sorry voor de late update, was een beetje druk. Het was niet helemaal goed gegaan, ribs waren redelijk uitgedroogd. Denk dat ik ze sowieso te lang heb laten hangen en ik het tussendoor geen spray gebruikt. De smaak was overigens wel goed🤣
  12. danny9264

    Test, 1, 2, 3.

    Om het nieuwe jaar goed te starten ga ik vandaag testen hoe mijn ribs worden als ik ze ophang boven direct vuur in de Weber Smokey Mountain. Ben heel benieuwd.
  13. danny9264

    Goede dag

    Goede dag, Ik ben Danny en ik bbq al een aantal jaar. Luister graag naar de podcast van vurige verhalen en dacht ga toch maar eens naar dit forum. Hoop hier weer veel nieuwe ideeën op te doen. Veel bbq plezier 🔥
Terug
Bovenaan Onderaan