BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Cyber70

  1. Cyber70

    Vlammen bij het grillen van vet vlees op mijn Kamado

    Hallo BBQ genoten. Meestal gebruik ik mijn Kamado voor low and slow bereidingen. Onlangs kocht ik een paar mooie hamburgers (Wagyu en Rubia Galiga) die ik direct wilde grillen. Ik had mijn Kamado op 200 graden afgesteld en het gietijzeren rooster mooi opgewarmd. Na enkele minuten liep het vet...
  2. Cyber70

    Even voorstellen. Ik ben Siebe Grijpma.

    Hallo BBQ-ers. Ik ben Siebe Grijpma, woon in Oldenzaal en ben in het gelukkige bezit van een Kamado op mijn dakterras. Ik heb geen tuin en moet dus goed plannen wat ik allemaal op het dak van mijn huis kan en wil doen. Mijn voorkeur voor grote stukken vlees op de BBQ steek ik niet onder stoelen...
Terug
Bovenaan Onderaan