Beef en Steak

Cherrywood's Laatste bijdragen

  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Eerste pizza op Kamado.
    @RuudM : ik doe ze er ook rauw op maar erg dunne plakjes. Dan gaat het maar binnen de tijd dat je een pizza bakt krijg je de dikkere...
  • Cherrywood
    Cherrywood waardeerde MidVe's bericht in het onderwerp Mijn laatste BBQ aanwinst met Leuk Leuk.
    Ik ben binnenkort jarig, het idee werd opgevat om dan (build your own) smashburgers te serveren. Tja……… dan heb je wel de juiste spullen...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Accessoires voor de Bastard.
    Dat kan geen kwaad maar als je hem écht heet stookt brand het er wel weer af. Dus na gebruik weer invetten. Verstuurd vanaf mijn AC2003...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp NL BBW.
    Welkom Hans! Ook verhuisd opvolgorde van prio zoals we kunnen lezen ;)
  • Cherrywood
    Ziet er erg mooi uit! Dit kan ook nog tegen een stootje! Ik zelf wil ook ooit zoiets maar dan in meerdere kleine delen zodat ik wat...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp bbq-er in spanje.
    Ik heb een tijdje voor werk de omgeving van Murcia / Lorca met enige regelmaat bezocht. Wat eten betreft kon ik het daar prima vinden...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp bbq-er in spanje.
    Welkom Angelique! Veel plezier hier! Iberico moet toch wel makkelijker te krijgen zijn ;) ?
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Nieuwe BBQ beginner.
    Er zijn er die hem zo een nachtje stabiel "wegzetten". Ik heb maar een simpele Weber hè ... ;) Maar de valkuilen zijn te snel...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Brisket, dat duurde even.
    Ik gebruik altijd 2 lagen alufolie van de normale dikte. Een wat bredere folie dan standaard is wel heel prettig in gebruik.
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Tonnetje vol met kool.
    De Welkoop voertonnen gebruikten we ook bij kanoën en vlotje varen om je spullen droog te houden. Die kunnen wel wat hebben.
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Nieuwe BBQ beginner.
    Ziet er allemaal prima uit ! M.b.t. temperatuur: Ik zet meestal de onderste schuif, de toevoer , in een vaste stand voor de temperatuur...
  • Cherrywood
    Cherrywood waardeerde Matsu133's bericht in het onderwerp Twijfel - Bastard VX of Urban? met Leuk Leuk.
    Ga voor een large. Heb zelf de urban large en die bevalt zeer goed. Zeker als je pizza’s wilt gaan maken of met pannetjes aan de slag...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Welkom Roy. Veel plezier hier! Er zijn buikspek gerechten genoeg die alleen low en slow gemaakt worden. Dus kijk vooral of je dat lekker...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Brisket, dat duurde even.
    Ziet er goed uit. Heb je netjes gedaan[emoji106] Alufolie is prima toch. Butcher paper voegt niets toe. Ziet er misschien wat...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Smoked Korean pork balls.
    Ziet er erg goed uit Sabine [emoji7] Kan je iets meer vertellen van het recept? Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan