Beef en Steak

Cherrywood's Laatste bijdragen

  • Cherrywood
    Cherrywood waardeerde Ghost's bericht in het onderwerp Petromax FT6 of FT9 met Leuk Leuk.
    Zonder pootjes ook bruikbaar op andere vuren. Ik leg een Ikea metalen kookpot onderlegger tussen steen en DO, wel zonder de rubber...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Temperatuur setup en deksel sluiten.
    @Jim : Ter voorkoming dat je doorschiet sowieso zo min mogelijk de deksel eraf. En als je hem eraf haalt scheelt het als je even de...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Temperatuur setup en deksel sluiten.
    Bij low en slow begin ik echt al op het moment dat de verbranding mooi en schoon is. Dus geen smeulende zooi. Geen restanten meer van...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Temperatuur setup en deksel sluiten.
    Je hebt het over een indirecte bereiding neem ik aan? Zodra de briketten goed en schoon branden evt wat rookhout erbij, het vlees erop...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Beefhammer.
    Heerlijk verhaal weer en top zo`n short read erbij. Triggerde mij enorm om verder te lezen ;) Foto van Ipad met baby en meater scherm...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Bastard VS KJ.
    :ROFLMAO: geen A en B maar A+ en A- . Ja dat is ook een manier om ernaar te kijken........ Geen belang bij één van de merken hoor maar...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Brisket(je).
    Ziet er prima uit, mooie rookring! En als het gesmaakt heeft is het altijd goed. M.b.t. inpakken : gewoon alu folie gebruiken werkt net...
  • Cherrywood
    Wat een heerlijkheden heb je weer ik elkaar gezet Rens 👌🏻 Beide gerechten zijn favoriet hier thuis! Ik wil je wel een mooie tip...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Voorstellen :).
    Welkom Roy ! Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
  • Cherrywood
    Uiteindelijk is een regeling met een waarschuwing voor te hoog en te laag wat je wilt.....;) De Inkbird heeft een alarmering voor te...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Vollop aant experimenteren.
    Ziet er goed uit! De opgegeven temperaturen zijn altijd die van de plek waar het vlees ligt: op het rooster dus.
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Eerste keer op de weber: Drumsticks..
    Lust ik! Krokante korstjes vraagt wel een wat speciale behandeling. Zijn wel draadjes van. Temperatuur ging niet meer omlaag of omhoog?
  • Cherrywood
    Dat ziet er heerlijk uit! Gelijk weer zin in. Wat @Frits zegt: bevroren hoeven de bitterballen niet te zijn maar goed opgesteven /...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Dubbele Burger.
    Hier hetzelfde voor de "dikke burger". En daarna tot aan je ellebogen onder het sap [emoji1] Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
  • Cherrywood
    Als je er voor zorgt dat je mogelijk iets te grote lekbak wat hoger in de BBQ komt te liggen zal hij de warmte verdeling minder...
Terug
Bovenaan Onderaan