Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Tip voor de volgende keer: op je rooster je heat deflector zetten, daarop 4 boutjes en dan je pizzasteen er bovenop. Door het direct aanstralen van je pizzasteen wordt deze veel te heet. Eigenlijk bak je dan met onderwarmte terwijl een pizza bovenwarmte nodig heeft.
Wat betreft je deeg: ik...
Voor het gemak kan je deze wel aanschaffen. Wat mij alleen tegen staat is dat er suiker in de bollen gebruikt wordt voor een betere gisting. Als je dit eenmaal geproefd hebt dan is het wel een stuk minder lekker als een eigen deegbol.
Goed meel scheelt zeker ook wel iets. Het neemt vaker beter...
Heb je helemaal gelijk in en ook weer niet. Achteraf had ik liever een bastard gekocht. De afwerking van de bbq is een stuk netter. Ook de halve grillrooster en hoogteverstelling maken het een veelzijdigere kamado. Uiteindelijk kan je op je grillguru precies hetzelfde bereiken maar je moet er...
Echt een prachtige bbq. Alleen of dit soort modellen hun absurde prijs verantwoorden blijft altijd de vraag. Maar innovatief model. Vraag mij alleen af op een platesetter van gietijzer wel zo'n goed idee is. De tijd zal het leren.
Grappig, ik ben om dezelfde reden vorig jaar ook overgestapt op deze demeyere pan. Wat er mis gaat is het volgende bij jou: je pan goed opwarmen is belangrijk inderdaad. Daarna je vet of olie er in en dan direct je vlees er in. Niet eerst nog je olie of vet laten opwarmen omdat je olie hierdoor...
Zelf heb ik dit probleem ook gehad. Eerste gescheurde box in de garantie na 3 maanden. De 2e gescheurde na net 2 jaar. Helaas was er geen coulance bij. Ik denk dat wanneer je een zaagsnede zou maken met de slijptol van onder tot boven dat de box helemaal miet meer scheurt. Het probleem is dat...
Dan heb je een hele flinke uitdaging! Op een large zal het sowieso wel passen. 1 kleine tip, een brisket trekt deels bol. Dus mocht die in het begin redelijk moeilijk passen, dan komt dat uiteindelijk wel goed. Succes alvast!
Mooi gelukt hoor! Erg mooie bark en lekker rood van binnen. Dan ziet die er wel super uit! Als je bbq nog niet op temperatuur is en he hout rookt al dan kan je hem er al gewoon opleggen hoor. Dan ben je al koud aan het roken net als met zalm.
Mooi gelukte brisket! Zelf doe ik het ook altijd met de vetzijde boven. Er valt voor beide manieren wat te zeggen. Mag ik vragen wat je kwijt was voor deze brisket?
Een beefhammer is vooral een stoer stuk vlees om te zien. Kwalitatief gezien scheelt het niet veel met soepvlees. Ik heb het 1 keer gemaakt. Was leuk om te doen en prima gelukt maar voor het geld zijn er betere stukken rundvlees te koop.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.