Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ziet er leuk uit inderdaad. Bedankt voor de tip. Ik denk dat ik met black friday een effeuno p134ha pro ga kopen. Misschien iets duurder als deze ooni maar wel een veel ruimere bakkamer. Het merk geeft mij ook meer vertrouwen als bij zo'n ooni eerlijk gezegd. Plus door de ovenhoogte kan je in...
Maar Rik, dan blijft nog steeds wel een beetje de vraag wat je er mee wil doen? We hoorden al grote stukken. Maar wat valt daar onder bij jou? Is dat een procureur van 2.5 kg of eem nrisket van 6 kg, 10 spareribs of eventueel 8 procureurs? En wil je alleen gepte stukken doen of af en toe ook...
Zoals hier boven genoemd. Je steekt er 1 of 2 aan en ga wat anders doen. Als je de schuiven maar ver genoeg open zet dan wordt die snel genoeg warm. Ik kom wel terug als die stinkrook over is. Gebruik zelf ook meestal marabu.
Van te voren dacht ik van wat een saai gerecht. Toch even in je topic gekeken en moet er eerlijk bij zeggen dat het er wel heel erg lekker uit ziet! Neem mijnwoorden terug van saai!
Grappige bereidingsmanier. Net een andere twist dan normaal. Tip voor de volgende keer, pletter je deeg direct op de steen ipv op bakpapier. Dat maakt je kortst mooier.
Ik heb een loofligther variant van grillguru. Werkt prima maar gebruik hem nooit. Doe mij maar gewoon de wokkels. Net zo makkelijk en geen opwaaiend stof. Ik gebruik die looflighter alleen om het zwoerd van de spek soms wat bij te werken als die op bepaalde punten nog zacht is.
Dat er vocht uit komt als ze een nachtje in de rub hebben gestaan is vrij normaal. De 3-2-1 methode zou in principe altijd wel goede ribben moeten geven. Let er wel op dat dit een verhouding is en geen tijdtabel. Het kan wel zijn dat je ribben iets vleziger zijn en minder vet bevatten. Dat...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.