Beef en Steak

Recente inhoud door Cédric12345

  1. Cédric12345

    Soms kan het ook simpel en lekker zijn: entrecote met champignonroomsaus

    Ik gebruik de meater pro met de app van meater. Ik ben hier zeer tevreden van. Ik heb ook de eerste meater gehad en de meater pro is echt veel beter. Je kan er zelfs mee direct boven de kolen bakken en ook de verbinding is echt veel beter dan de vorige versie dus wel een aanrader. Maar is...
  2. Cédric12345

    Fotowedstrijd maart 2025 - lente in zicht!

    Met de lente begonnen en de uurverandering in zicht, kunnen we snel weer langer bbqen in de zon. Onderwerp 'Soms kan het ook simpel en lekker zijn: entrecote met champignonroomsaus'...
  3. Cédric12345

    Soms kan het ook simpel en lekker zijn: entrecote met champignonroomsaus

    Soms hoeft het niet ingewikkeld te zijn om iets buitengewoon lekkers op tafel te zetten. Deze zondag besloten we om de eenvoud te omarmen met een klassieker: entrecote met champignonroomsaus en krokante kroketten. Een gerecht dat weinig tijd kost, maar barst van de smaak. De voorbereiding begon...
  4. Cédric12345

    Oerhammetjes met mosterdsaus

    Wat een prachtige dag vandaag; zo'n dag vraagt gewoon om een BBQ! Een tijdje geleden deed ik een grote bestelling bij Beef en Steak, maar er is al behoorlijk wat van opgesmuld. Nu was het eens tijd om de oerhammetjes te proberen. Per ongeluk ontdekte ik na bestelling dat ik gegaarde oerhammetjes...
  5. Cédric12345

    Eerste keer brisket

    Ziet er zeer lekker. Wat een topmenu 😁
  6. Cédric12345

    Herfst BBQ: Een kamado Joe vol MOINK Balls en gevulde ossenhaasrollade

    Sinds kort prijkt er een prachtige Kamado Joe in onze tuin, en sindsdien kan ik alleen maar denken aan al het lekkers dat ik ermee kan maken. Afgelopen zaterdag kwam de schoonfamilie op bezoek, en dat was hét perfecte moment om de BBQ aan te steken. Wat volgde was een dag vol heerlijke geuren...
  7. Cédric12345

    Soapstone kamado joe in 2 gebarsten

    Deze op de bbq laten opwarmen tijdens het indirect bakken van het vlees, met de heat deflectors eronder. Nadien voor het searen, de heat deflector eruit en temperatuur laten oplopen en dan zo afbakken. Ondertussen heb ik de garantie claim ingediend en zal ik waarschijnlijk wel een nieuwe onder...
  8. Cédric12345

    Soapstone kamado joe in 2 gebarsten

    Na gisterenavond een lekkere ossenhaas gebakken te hebben op mijn speksteen, kwam ik deze morgen buiten en tot mijn verbazing was mijn speksteen in 2 gebarsten. Deze is nog maar enkele weken oud dus zou volgens mij toch niet mogen. Zou dit kunnen zijn door de kou deze nacht of eerder een...
  9. Cédric12345

    Nieuwe Kamado Joe & Smokey Chicken Wraps

    Afgelopen week was het eindelijk zover: ik kon een Kamado Joe Classic II aanschaffen met een mooie Black Friday-korting! Naast de kamado zelf nam ik ook een aantal accessoires mee: een soapstone, een gietijzeren grill, een Dutch oven, een pizzasteen en wat handige extra's. Blij met mijn aankoop...
  10. Cédric12345

    Besluit genomen, maar toch ineens keuze stress

    Op kamadobbq.be heb ik de CJ2 met tafeltjes kunnen kopen voor €1150 . Met levering komt er nog eens 50 euro bij. En dan kan je nog kiezen voor een voordeliger bbq pakket dat je erbij kan kopen. Je moet je op de site aanmelden voor de black Friday deals, dan krijg je een mail met de info zodat je...
  11. Cédric12345

    Welk vlees blijft lekker tot enkele dagen nadien

    Hey allemaal, Vermits ik door de week in de avond vrij weinig tijd heb, vroeg ik me af welke soorten vlees/gerechten het lekkerste blijven om enkele dagen nadien terug op te eten? Dit voor zowel in de frigo bewaren als vacuüm verpakken en invriezen voor enkele dagen. Als ik in het weekend de...
  12. Cédric12345

    5 kg pulled pork

    Ik had hem thans wel geïnjecteerd, stond inderdaad niet in het verslag. Dus wellicht gewoon een moeilijk stuk vlees 😅
  13. Cédric12345

    5 kg pulled pork

    Je moet er geen schrik van hebben, gewoon doen op een dag dat je heel de dag thuis bent. Ik had heel wat klusjes ingepland om te doen in huis. En dan is het gewoon de temperatuur wat in de gaten houden en voor de rest is het weinig werk. Ik zou zeggen, probeer het gewoon. Het lekkere resultaat...
  14. Cédric12345

    5 kg pulled pork

    Hey Maurice, na hoeveel uur doe jij er de glaze op en hoelang laat je deze dan liggen voor hem in te pakken? Ik had nu 5u , dan glaze erop voor 2 u en dan ingepakt in 2 lagen aluminium. En toch hadden ze 13,5u en 14,5u nodig. Elk stuk vlees is natuurlijk anders, maar ik verschoot wel dat het...
Terug
Bovenaan Onderaan