BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Bram

 1. Bram

  Bacon experimentje

  Wat een heerlijke bacon. Het water loopt me in de mond. Tijd om weer eens bacon te gaan maken
 2. Bram

  2, 2, 1 ribs

  Dat is nog eens een fijne testrun. Daar is niks mis mee. Als ik ooit nog eens tegen een WSM aankoop ga ik die Miss wel kopen. Niet dat ik hem nodig heb. Maar gewoon voor de heb. Lijkt me zo leuk om op te werken.
 3. Bram

  Ossenhaasje met spek

  Jij heb fijne collega’s. Zulke zoek ik ook [emoji41] Mooi cuisson, dat moet zeker gesmaakt hebben
 4. Bram

  Rotisserie kip met gegrilde mais haricots verts en wat paprika

  Dat moet smullen geweest zijn. Kippetje aan het spit en groentjes van de grillplaat. Ziet er goed uit
 5. Bram

  Parijs buikspek

  Dit is toch wel een heel mooi stukje buikspek. Met mooi veel vlees. Prijsbuikspek is zalig. Het is niet alleen garen op temperatuur maar ook voelen met een prikker of het boter zacht is. Gezien jou stuk veel vlees bevat zal het waarschijnlijk anders garen dan de standaard hele vette stukken.
 6. Bram

  Gevulde Varkensfilet met Kaas & Bacon

  Goeie dingen :-) Dat moet smullen geweest zijn. Dat lijkt me heerlijk. Ik heb nog en aantal stukken wildzwijn rug liggen. Daar heb ik al eens rollade van gemaakt. Maar dit lijkt me ook een mooi iets. Dat gaan we maken.
 7. Bram

  3-2-1 ribs virgin

  Dat zien er heerlijke ribs uit. Zelf ribs maken en dan heerlijk met de familie opeten is het beste wat je kan overkomen. Zo ben ik van mijn ribs fobie afgekomen en weer helemaal fan van die dingen. Vooral de hot en fast ribs volgens Frits zijn methode vind ik erg lekker. En elkaar uitlachen doen...
 8. Bram

  Pulled pork.

  Ik heb eigenlijk allen maar PP gemaakt door in te pakken. Was je nu ook veel langer onderweg dan normaal?
 9. Bram

  3-way Spareribs!

  Mooie ribs hoor. Die zier er heerlijk uit. En geloof mij, eigen gemaakte ribs zijn de beste die je ooit zult proeven. Dus aarzel niet en maakt ze gerust nog een keer. Ik geloof graag dat de rest van de familie lekker heeft zitten smullen.
 10. Bram

  Afdak - mechanische afzuiging (?)

  En ondertussen al een mooie oplossing kunnen bedenken Adrie ? Hier is eindelijk het dak dicht. Heb een doorvoer van 150 in het dak laten branden. Nu nog iets maken dat functioneel is en er mooi uit ziet.
 11. Bram

  Buitenkeuken voor Weber 57

  Mooie buitenkeuken zo. En leuk ontwerp met die tegels op het blad. Wel zo makkelijk met het schoon houden van je tafel lijkt mij. Hebben te tegels de winter zonder scheuren overleeft?
 12. Bram

  Buitenkeuken met betonblad voor Masterbuilt en inductie.

  Gave BBQ keuken heb je daar. Dat zal goed toeven zijn. Z’n betonen blad vind ik toch wel gaaf. Ga me daar eens in verdiepen. Ik zit ook nog te malen over rookafvoer. Het moet functioneel zijn, maar er ook nog eens ruig uit zien. Ook moet de rook ver of hoog genoeg weg geblazen worden. In heb al...
 13. Bram

  Grote schoonmaak

  Zo wordt schoonmaken een feestje. Pizza ziet er goed uit. Vild niks geleden met die hoge temperatuur?
 14. Bram

  Spareribs

  Ziet er weer super uit broer... Maar dat je me om 2101u appt of ik nog trek heb in MOINK's das killing hahaha Zn papadag is iig super, ik doe daar al ruim 6jr aan :cool:
 15. Bram

  Eerste keer appeltaart, longhaas, groenten en aardappels.

  OMG dat zier er allemaal heel goed uit zeg. Appeltaart ziet er mooi uit. En je cuisson is zalig. Had graag aangeschoven :cool:
Bovenaan Onderaan