Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Goede dag,
Normaal gesproken 'Braai" ik alles op mijn zelf gemetselde braai maar laatst een cursus koken op de kamado gevolgd met een collega. Nu wil ik dit weekend met mijn zwager het volgende proberen: Beef short ribs ok een kleine goedkope kamado zonder heat deflector.
Nu was mijn vraag...
Ik heb vorig seizoen een zak hier van gehad. Was erg tevreden (gebruik meestal een hout vuur ipv kolen dus geen expert) ontbranden snel en branden mooi schoon en heet.
Heb nu 'grill guru' die (vind ik) ontbrand moeilijker en brand wat langzamer. Naar mijn mening beter voor de kamodo achtige q's...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.