Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Deze week bij cranenbroek eindelijk en een gietijzeren rooster kunnen scoren... ( al vaker hier voorbij zien komen....)
Beetje slijpen en het past...
Ben het rooster nu aan het inbranden.
Ben wel benieuwd hoe deze zit houdt, de originele roosters zijn een ramp.
Doe het rooster wel nog een beetje...
Beb Vuyk HET handboek voor de indo keuken ;-) jou recept komt min of meer overeen met hoe ik het meestal doe.. Verschil, ik doe er meestal kokosmelk bij en minder water en alleen maar wat Goela Djawa. De stroop etc .aat ik weg. Wel Djeroek Poeroet... is erg lekker er bij..
Ik was vorige week nog bij de inox oer.. Hij adviseerde mij geen rvs te nemen... Ook bij 5 mm kon het gaan krom trekken.. De roosters worden nu gesneden in staal 5 mm dik... We gaan het zien.. Setje voor mij is gisteren gesneden als het goed is..
Hi Guys vraagje ;-)
Wellicht kunnen jullie mij helpen.
Wil een rooster en vlakke plaat laten lasersnijden voor de WGA ..
Heb vorig jaar 1 vlakke plaat 3 mm RVS laten knippen en de kantjes zelf mooi gemaakt voor mijn WGA.
Bij gebruik is het RVS zich gaan gooien ( krom trekken).
Daar was ik al...
Hi Guys,
Een kennis van mij heeft een ofyrr variant gemaakt voor de weber bbq.
1 voor zijn ouders en 1 voor hem zelf
Ik vraag mij of of het niet beter is om de de weber met overstekende plaat het niet beter is om een hoge ring te maken, zodat het vuur in de ketel blijft..
Hebben jullie daar een...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.