Beef en Steak

Recente inhoud door Blackpassat

  1. Blackpassat

    Blackpassat stelt zich voor

    Ik bedoel ook niet sleutelen. Ik bedoel detailen-poetsen-jeuken of hoe je het ook wil noemen om de Passat er op zijn best uit te laten zien, zeker een zwarte;)
  2. Blackpassat

    Blackpassat stelt zich voor

    Mijn eerste baksels: Runderbavette: Een varkensdingske: en een beercanchicken:
  3. Blackpassat

    Blackpassat stelt zich voor

    Dank voor je belangstelling @Frank.79 Dat het een bastard kolenmand is geworden was eigenlijk onwetenheid van mijn kant. De shop die mijn GGL leverde, had alleen deze. Ik weet eigenlijk niet eens of er eentje van GG beschikbaar is, ik schat in van wel. Ik heb drie pootjes gefabriekt van...
  4. Blackpassat

    Blackpassat stelt zich voor

    Dank voor het warme welkom. Ik denk dat de eerste poging shortribs worden, maar inmiddels ligt er ook een fijne runderbavette in de koeling. Uiteraard staat pulled pork ook op het lijstje maar ik weet dat ik dat kan want dat lukte me al op de Weber Kettle. Ik moet echter eerst nog een...
  5. Blackpassat

    The bastard small asmand homemade

    Slim bedacht. Ik zoek nog een oplossing om mijn kolenmand in de GGL "van de bodem te lichten" Dit is wel een hele mooie oplossing. Dank voor de inspiratie
  6. Blackpassat

    Blackpassat stelt zich voor

    "Blackpassat" is wellicht een rare naam voor op een barbecueforum, maar als autoliefhebber en fervent autodetailer heb ik deze naam al op wat andere fora in gebruik en inmiddels ben ik er een beetje aan gehecht geraakt; vandaar dus. Welaan de naam is Johan, 60 jaar uit Westbrabant. Bijna 32 jaar...
Terug
Bovenaan Onderaan