BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door BBaardQ

  1. B

    Pulled pork

    Dank je! Leuk om te lezen, dan gaat het echt op een andere manier dan ik nu gedaan heb! De eerste keer Pulled pork viel zo uit elkaar (lucky shot). Wel mooi om op deze manier te leren nadat het nu “fout” is gegaan, kom ik via jullie op een betere manier [emoji108] “Wie nooit verdwaald, leert...
  2. B

    Pulled pork

    Bedankt voor je reactie! Heb er een screenshot van gemaakt voor een volgende keer! Kwa bite en smaak was het wel erg lekker, ben nu heel erg benieuwd hoe het dan is als ik het op jullie manier doe [emoji1786] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  3. B

    Pulled pork

    Dit heb ik op internet gezien [emoji848] het was ook wel pull-baar, maar de vorige keer ging het makkelijker.. ik dacht dat het misschien aan het vocht kon liggen.. maar een hogere kerntemperatuur dus.. [emoji106] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  4. B

    Pulled pork

    Kijk, dit is de reden dat ik mij hier heb aangemeld [emoji108] laat jij hem sowieso al langer liggen? Of houd je een iets hogere temperatuur in de bbq aan? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  5. B

    Pulled pork

    Afgelopen zondag heb ik Pulled pork gemaakt. Zaterdag heb ik het stuk procureur van 1500 gram in de run gezet en daarna geïnjecteerd met appelsap. Stevig ingepakt in huishoudfolie en een nacht in de koelkast laten liggen. Ik had ze wekker op 7uur gezet om de bbq aan te steken. (Vorige dag de...
  6. B

    Eerste keer brisket

    Dat ziet er goed uit! Ik ben ook erg benieuwd naar de tips die je kreeg om het warm te houden. Even voor mijn beeldvorming, de 3 kg is ook helemaal op gegaan? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  7. B

    Even voorstellen

    Ze hebben mij altijd geleerd, het gaat niet om de grote, maar wat je ermee doet [emoji6] Maar ben wel blij met de grote van het meubel [emoji23] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  8. B

    Even voorstellen

    Afgelopen meivakantie begonnen met het bouwen van een meubel voor de bbq’s. Is nog niet helemaal klaar, binnenin moeten nog zijwanden, stukken vloer en deurtjes. Maar is al prima te gebruiken [emoji106] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. B

    Even voorstellen

    Ik ben Mark, 35 jaar, vader van 3 jongens. Altijd in de bouw gewerkt waaronder een jaar of 6 als zzp-er badkamers in het luxere segment gemaakt. Sinds 2 jaar de stap gemaakt naar het (voorgezet speciaal) onderwijs. Sinds een jaartje ben ik wat fanatieker aan het bbq-en. Voorheen vond ik het...
Terug
Bovenaan Onderaan