Beef en Steak

Recente inhoud door Bart Steegmans

  1. B

    Het IKEA Bekvam modding draadje.....

    Ik heb voor mijn Monolith Icon ook een onderstel gebouwd met als basis een Bekvam tafeltje en als zijtafel een lamplig snijplank van Ikea.
  2. B

    Hanos

    Ik zie hier heel vaak mensen die spullen bij de Hanos kopen. Kan je dat ook als particulier ? Op hun site zie ik dat je een pas moet hebben en dat je deze enkel kan krijgen als je een BTW nummer hebt.
  3. B

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Als Kerstcadeau gekregen en heel blij mee!
  4. B

    De jacht naar mijn tweede badge, pulled pork!

    Ziet er heel goed uit. Proficiat met je knor !
  5. B

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Is dat niet om je houtskool wat af te meten ?
  6. B

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Vandaag bij het barbecue paleis van Ralph De Kok een Monolith Icon mogen gaan afhalen die ik gewonnen had bij zijn giveaway op zijn YouTube kanaal ! Mooi ding!
  7. B

    2e keer BCC

    Ook deze keer weer goed gelukt, nu wel met foto van op de bbq ... laat Tokkie maar komen 😁
  8. B

    International Bacon Day 7 en 8 SEP-2024 - de resultaten voor de Bacon strips

    Mijn bereiding van gisteren #baconday, kippehaasjes met spek
  9. B

    Eerste pulled pork

    Krijg je die badge automatisch of moet ik daar nog iets voor doen ?
  10. B

    Eerste pulled pork

    Heb hem ingepakt, was pas om 9u30 begonnen en het moest wat vooruit gaan 😉
  11. B

    Eerste pulled pork

    De eerste keer pulled pork gemaakt, en hij was helemaal op. Ik veronderstel dat ze hem lekker vonden 😁 Voor herhaling vatbaar dus.
  12. B

    Shotgun shells

    Inderdaad cannelloni gevuld met gekruid gehakt en mozzarella
  13. B

    Vlees webshop

    Onlangs bij de thebutchery en bij themeatlovers besteld, allebei goed meegevallen. Zowel de levering als de kwaliteit van het vlees
  14. B

    Keter Unity XL

    Hey Bob, Ik heb sinds deze "zomer" een weber mastertouch premium. Bart
  15. B

    Shotgun shells

    Vandaag shotgun shells als voorgerecht klaar gemaakt. Voor herhaling vatbaar zou ik zeggen. Van de cote a l'os (reverse sear) als hoofdgerecht heb ik geen foto's, maar deze was ook goed gelukt en lekker
Terug
Bovenaan Onderaan