BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Barbeknoei

  1. Barbeknoei

    Rotisserie grillmand

    Ik kan dit niet serieus nemen. Hij heeft een poedel. Het overtuigd mij niet, ik vind het veel gedoe. Die caroussel van @Reem is gewoon gaaf.....
  2. Barbeknoei

    Rotisserie grillmand

    Geen ervaring mee, maar mij lijkt het vooral gigantisch veel schoonmaakwerk.... Vooral bij vlees gaat dat tussen al die mazen zitten? Ik zou eerder naar een caroussel kijken, maar dat zijn weer andere prijzen... [emoji26] Enne.... Patat komt gewoon uit de frituur, laat ze je niks anders wijs...
  3. Barbeknoei

    Genieter van vlees

    Welkom. Genieters zitten hier genoeg [emoji16]
  4. Barbeknoei

    Pulled beef.

    Ik vind het dan toch mooi om het hier mee te proberen. Volgende keer misschien injecteren en vroeg inpakken.
  5. Barbeknoei

    Meatball lasagna.

    Wat ziet er dat lekker uit zeg. Lijkt een schaal voor een weeshuis, maar waarschijnlijk is alles op [emoji23]
  6. Barbeknoei

    Kalfscarré low & slow

    Klopt, zij is echt verzot van rood/rose vlees, maar bij kalf of bambi gaat ze helemaal los [emoji1787]
  7. Barbeknoei

    Kalfscarré low & slow

    Alleen voor die kleine doe je het al. Ik probeer er vooral voor te zorgen dat ze niet de vegetarische kant van moeders op gaat en.... Dar lukt me vrij aardig [emoji23][emoji23][emoji23]...
  8. Barbeknoei

    zoutsteen

    Ik heb ooit een zoutsteen gekocht bij de Makro. 20 bij 20. Niet heel groot, maar dat was de prijs ook niet. Echter tot op heden nog niets mee gedaan en van mijn broer, welke ik deze cadeau geb gedaan, heb ik ook nog geen topic voorbij zien komen [emoji23]. Ɯberhaupt zie ik weinig zoutsteen...
  9. Barbeknoei

    Julius' Ultimate Vega Burger

    Damn, nu moet ik deze ook voor mijn vrouwtje gaan maken [emoji16]
  10. Barbeknoei

    With a bone: ribbetjes

    Wat een vrouw [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
  11. Barbeknoei

    Fotowedstrijd februari 2021: “With a bone’

    Ik heb mijn gerecht wel zelf opgegeten šŸ˜‚ KalfscarrĆ©
  12. Barbeknoei

    Kalfscarré low & slow

    Van de week liep ik bij de Makro tegen een mooi stuk kalfscarrƩ aan. Niet te groot, maar groot genoeg om in zijn geheel te garen. Op internet kwam ik een recept tegen van Herman den Blijker, om dit traag op 80 graden te garen tot 54 graden en daarna te laten rusten tot 60 graden kern. Zogezegd...
  13. Barbeknoei

    With a Bone: Tomahawk!

    Gewoon ruig!! That's how we BBQ[emoji39]
  14. Barbeknoei

    Kalfshortribs

    Jawel, maar je wil eigenlijk dat het sappig van zich zelf is. Nu zit hier totaal geen marmering door het vlees, dus misschien verwacht ik te veel. Ik heb de neiging te denken dat het bovenste stuk helemaal geen low & slow bereiding nodig heeft en dat ze er hier gewoon teveel mee hebben...
  15. Barbeknoei

    KJ II topvent probleempje??

    Want jij bent er zo eentje die zijn kamado alleen van de voorkant wil bekijken [emoji23][emoji23]
Bovenaan Onderaan