Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Zeker geen biologisch afbreekbare olie gebruiken. Daar zit hars in als smeermiddel. Leuk voor als je de zaag dagelijks gebruikt, maar anders kan het een uitdaging zijn om de ketting weer in beweging te krijgen.
Ik zou geen andere olie gebruiken dan speciale kettinzaagolie. Deze heeft de juiste...
Die dingen zijn handig om taaier, vaak goedkopere delen, malser te maken. Als je em met dat doel gebruikt dan is dat niet perce slecht. We proberen allemaal van een Fiat panda een Ferrari te maken.
Er komt vrijwel geen olie op je hout terecht. De olie zit aan de onderkant van de ketting, welke over het blad loopt. En als er al olie aan zit, dan zit dit op die cm kettingbreedte, welke je weg zaagt in zaagsel, niet op de stukken.
Vriesbrand kan ook wanneer je vacuüm nog goed is, maar zie je gelijk zodra je het uit de verpakking haalt. Stukjes of geheel de buitenkant zijn harder, wat uitgedroogd en grauw van kleur. Dit had je zeker opgevallen.
Dat vocht schrik ik niet van het de vriezer laat het vlees altijd vocht los...
Goedkopere houtskool is iig niet de houtskool uit de supermarkt. Hiervan heb je eens zoveel nodig. Bij de Hanos of Sligro verkopen ze houtskool in gele zakken. Dat is relatief goedkoop.
Inderdaad gewoon lekker proberen en experimenteren. Er bestaat geen "beste" houtskool. Je komt er vanzelf achter wat jij het fijnste vind. Je smaak veranderd in ieder geval niet door de bbq, tenzij je misschien overstapt op gas 🤣.
Ikzelf ben niet zo'n Dammers fan, mij te zacht. Ik gebruik...
Ik zou nooit voor de konnected durven te kiezen. Dadelijk trekken ze de stekker uit de software er uit, net als met de Ikamand. 2x een Large is wel een plus 1 😜
Omdat ik even aan het terug zoeken was sinds wanneer je je kj had kwam ik deze tegen. De afgelopen 7 jaar heb ik van alles gebruikt, maar vind de Josper met afstand echt het beste.
Wanneer is deze versleten?
Op een gegeven moment wordt je gasket minder flexibel en later laat deze idd wel eens los.
Afhankelijk van je gebruik, maar ik doe er ongeveer 2-3 jaar mee.
Het is weer even geleden dat ik iets op het forum gegooid heb, maar de bbq heeft zeker niet stil gestaan. Dit is er toch weer een om te delen.
Ik had een mooi stukje rundermuis voorzien van een Argentijnse rub. Deze mocht op 180 graden op een plankje op de Q voor ongeveer een uurtje tot 51...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.