Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dit ze je heel vaak, vooral met vlees van verder weg. Dat noemen ze vacuüm rijpen. Ik weet niet of ze iets en wat ze in die zakken spuiten, maar het is een stuk langer houdbaar dan wanneer de slager het hier vacumeerd. Idem zie je bijvoorbeeld bij hertenvlees en lamsvlees uit Nieuw Zeeland...
Dit gaat perfect, ook zonder vacumeermachine. Gewoon in folie of diepvrieszakjes in de vriezer. Ik maak ze alleen nooit tot en met de laatste stap. Stop na 3, 2. In de laatste fase ga je aflakken. Ik vindt het juist een bende worden om dat in te vriezen. Liever die stap bewaren bij het opwarmen.
Ik heb de Thermoworks Signals & Billows, puur uit luiheid in de winter en met kids erg handig. Destijds een stuk goedkoper uit de UK en een van de weinige niet selfmade op de markt. Ik zou nu eerder voor de inktbird kiezen... Werkt zeker zo goed en voor ruim de helft.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.