BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door apeldoornschevleeseters

  1. A

    Steak sandwich

    Ooh shit! Zie nu dat dat verplicht is. We hebben geen foto van het vlees, groenten en brood op de bbq. Het is wel een super makkelijk gerecht. Vlees in reepjes snijden, groenten op de placha en op het laatst het vlees. Volgende keer posten we met foto’s op de bbq! Thanks voor de reminder😎
  2. A

    Steak sandwich

    Heerlijke sandwich gemaakt van ribeye met de No Mercy rub van No Rubbish. Extra lekker als je nog een beetje van deze rub na het grillen over het vlees doet! Blijft toch lekker zo’n sandwich met een goed stuk vlees[emoji16][emoji1306] [emoji91][emoji91][emoji91][emoji91]
  3. A

    Pulled Short Rib Empanada

    Bedankt voor de feedback! Ik zal hem aanpassen! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  4. A

    Pulled Short Rib Empanada

    Geïnspireerd door Ralph de Kok, begonnen aan dit heerlijke hapje! Zie de bereiding evt hier: Bereiding - Indirect tussen de 110°C/120 °C - Rookhout - Kerntemperatuur 92°C/94°C Deeg - 365 gram bloem - 5 gram zout - 125 gram bote - 1 ei (om te lakken) - 80 ml water - 10 ml azijn Rub - 2 el...
  5. A

    Dit ben ik!

    Dank u!! En ben er ook heel blij mee!
  6. A

    Dit ben ik!

    Thanks! Haha de Kamado Joe! Dacht wellicht is hij door de kleur al wel bekend. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  7. A

    Dit ben ik!

    Bedankt! Dat moet zeker goed komen!
  8. A

    Dit ben ik!

    Dag allemaal! Mijn naam is Marciano en net als velen van jullie sta ik graag achter de grill! Koken is altijd al een passie geweest, maar eten bereiden op de BBQ is nu wel echt een uit de hand gelopen hobby geworden. Onlangs mijn Kamado Joe Konnected aangeschaft en samen met mijn kameraad...
Terug
Bovenaan Onderaan