Beef en Steak

Recente inhoud door Anna

  1. Anna

    MEATER pro uitschieters

    Vannacht lekker een groot stuk Pulled pork op de bbq gelegd. Omdat ik gebruik maak van de meater krijg ik een signaal wanneer de temperatuur te hoog of te laag is. Nu ben ik me een aantal keer rot geschrokken van dat ding van ongeveer 110 naar bijna 300 graden in een paar seconden. Dit klopt...
  2. Anna

    Dutch oven gietijzer / braadpan van gietijzer met emaille

    Bedankt voor het advies allemaal!
  3. Anna

    Dutch oven gietijzer / braadpan van gietijzer met emaille

    Beste forum leden, Ik ben mijn bbq gereedschap aan het uitbreiden omdat het gewoon leuk/lekker is om te doen natuurlijk! Nu ben ik me aan het oriënteren op een dutch oven van gietijzer, Nu kwam ik ook gietijzeren braadpannen tegen met een emaille laag wat als voordeel heeft dat ze gewoon in...
  4. Anna

    Dessert: apple crumble

    Deze ga ik ook een keer proberen ziet er lekker uit!
  5. Anna

    Pulled pork 2,6 kg eerste keer spannend!

    Je had helemaal gelijk, tijdens het eten niks van gemerkt!
  6. Anna

    Pulled pork 2,6 kg eerste keer spannend!

    Er blijft een klein plekje stug terwijl de rest super zacht is, moet ik blijven wachten of gebeurt dit wel eens? kerntemperatuur is 94
  7. Anna

    Pulled pork 2,6 kg eerste keer spannend!

    Zojuist ingepakt bij 74,5 graden nu wachten. Opvallend was dat het Bluetooth signaal van de MEATER niet door het aluminiumfolie gaat. De meter maar opnieuw geplaatst en door het folie geprikt.
  8. Anna

    Pulled pork 2,6 kg eerste keer spannend!

    Goede tip!! Ga ik zeker doen. Twee lagen en even borstelen :) Bedankt dat iedereen zo goed mee denkt.
  9. Anna

    Bbq clean bag

    Zijn er nog meer mensen die deze zakken hebben gebruikt en hun ervaringen willen delen ik ben erg benieuwd :)
  10. Anna

    Pulled pork 2,6 kg eerste keer spannend!

    Vandaag begonnen aan mijn eerste poging tot het bereiden van Pulled pork. En gelijk een groot stuk van 2,6kg. Eerst even bijwerken en de grote stukken vet wegsnijden om vervolgend de procureur te injecteren met PP injectie mix (het recept van NOSKOS) Vervolgens goed kruiden met de Sweet Bones &...
  11. Anna

    even voorstellen :)

    Hey, Anna hier 29 jaar en gek op koken. Omdat ik meer mogelijkheden wil hebben na lang onderzoek een bastard urban large aangeschaft en afgelopen weekend hier gelijk een paar heerlijke kippenpoten op bereid. Tijdens het inwinnen van mijn informatie regelmatig op post van het BBQgenootschap...
Terug
Bovenaan Onderaan