Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vannacht lekker een groot stuk Pulled pork op de bbq gelegd. Omdat ik gebruik maak van de meater krijg ik een signaal wanneer de temperatuur te hoog of te laag is. Nu ben ik me een aantal keer rot geschrokken van dat ding van ongeveer 110 naar bijna 300 graden in een paar seconden. Dit klopt...
Beste forum leden,
Ik ben mijn bbq gereedschap aan het uitbreiden omdat het gewoon leuk/lekker is om te doen natuurlijk!
Nu ben ik me aan het oriënteren op een dutch oven van gietijzer,
Nu kwam ik ook gietijzeren braadpannen tegen met een emaille laag wat als voordeel heeft dat ze gewoon in...
Zojuist ingepakt bij 74,5 graden nu wachten. Opvallend was dat het Bluetooth signaal van de MEATER niet door het aluminiumfolie gaat. De meter maar opnieuw geplaatst en door het folie geprikt.
Vandaag begonnen aan mijn eerste poging tot het bereiden van Pulled pork. En gelijk een groot stuk van 2,6kg.
Eerst even bijwerken en de grote stukken vet wegsnijden om vervolgend de procureur te injecteren met PP injectie mix (het recept van NOSKOS)
Vervolgens goed kruiden met de Sweet Bones &...
Hey, Anna hier 29 jaar en gek op koken.
Omdat ik meer mogelijkheden wil hebben na lang onderzoek een bastard urban large aangeschaft en afgelopen weekend hier gelijk een paar heerlijke kippenpoten op bereid.
Tijdens het inwinnen van mijn informatie regelmatig op post van het BBQgenootschap...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.