Beef en Steak

advany's Laatste bijdragen

  • advany
    advany waardeerde Sticky Fingers's bericht in het onderwerp Gerookte Ossobuco uit de DO met Leuk Leuk.
    Lekker Erik! Das al weer een tijdje geleden dat ik ossobuco heb gemaakt van de Bbq. Ik krijg gelijk trek erin in zo een heerlijke ketel...
  • advany
    advany waardeerde Peter64's bericht in het onderwerp Gerookte Ossobuco uit de DO met Leuk Leuk.
    niets mis met een lekkere ossobuco. Heb je de rooksmaak terug geproefd. Tipje. Maak het een dag van te voren en laat in de saus...
  • advany
    advany waardeerde Ewald's bericht in het onderwerp Gerookte Ossobuco uit de DO met Leuk Leuk.
    Ossobuco ziet er goed uit. Even een advies, niet om je af te branden. Het voeren van dragende botten van middelgroot en groot vee aan...
  • advany
    advany reageerde op het onderwerp Brine: hoe lang?.
    Is goed gekomen :) had zout wel afgewogen maar liters niet goed. Dat maakte het lastig. Heb alles op bbq gegooit en smaakte prima...
  • advany
    advany waardeerde Cherrywood's bericht in het onderwerp Brine: hoe lang? met Leuk Leuk.
    Gerookte kip is 100 gram per liter water maar dan pekel je kort. Bij langer pekelen proef je het verschil tussen 2 of 3% goed. Wordt...
  • advany
    advany reageerde op het onderwerp Brine: hoe lang?.
    niet zo goed beeld van hoeveel zout erin is gegaan en hoeveel water. Ik heb ze eruit gehaald en laat ze 24 uur drogen in de koelkast op...
  • advany
    advany waardeerde Cherrywood's bericht in het onderwerp Brine: hoe lang? met Leuk Leuk.
    @advany : als je kan aangeven hoeveel zout je op het totaal gewicht ( = vlees + vloeistof) gedaan hebt kunnen we daar wat van zeggen...
  • advany
    advany waardeerde Veluwse Bob's bericht in het onderwerp Wat is je top 5? met Leuk Leuk.
    Wat geinig ik zie dat mijn post is overgezet naar een nieuw draadje 😁 de creativiteit van onze forumleiding 👌 Mijn top 5.. ik heb een...
  • advany
    advany waardeerde Maurice1974's bericht in het onderwerp Brine: hoe lang? met Leuk Leuk.
    De kans is aanwezig dat het veel te zout gaat worden.
  • advany
    advany waardeerde Frits's bericht in het onderwerp Wat is je top 5? met Leuk Leuk.
    @dagober Waarvoor mogen ze je ‘‘s nachts wakker maken, dat is bij een sateetje. Nu lijkt een saté simpel, maar als je de saté van...
  • advany
    advany waardeerde Frits's bericht in het onderwerp Wat is je top 5? met Leuk Leuk.
    1 - sate 2 - spareribs 3 - zalm op een plank 4 - baked beans 5 - flat iron steak
  • advany
    advany waardeerde Zzzjon's bericht in het onderwerp Ha bbq broeders. met Leuk Leuk.
    Welkom Robert-Jan! Binnen BBQen? Dat moet een heftige afzuiging zijn.
  • advany
    advany waardeerde Grill Bill's bericht in het onderwerp Ervaring met Keij Kamado met Leuk Leuk.
    ja: IK! Heb de XL, en het bevreemd me een beetje sommige reacties hier. Heb hem al 3 jaar en bevalt uitstekend. Goede temperatuur...
  • advany
    advany heeft het onderwerp Brine: hoe lang? geplaatst in De Rookkamer.
    Heb een brine gemaakt voor 10 kilo kippenpoten (ook voor familie) met zout en andere kruiden erin. Wilde eigenlijk 12 uur doen en dan op...
    • 1000041489.jpg
  • advany
    advany waardeerde Hoogie's bericht in het onderwerp Ha bbq broeders. met Leuk Leuk.
    Hi Robert-Jan, welkom! Die Tenneker ziet er leuk uit! Weer eens wat anders .
Terug
Bovenaan Onderaan