Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Zeker een aanrader om ook te proberen! Ze komen beiden uit het eerste boek van Jord Althuizen: Smokey Goodness. De rub is de Piggy mix op bladzijde 27 en de saus is de Smokey's originaliteit bbq-saus op bladzijde 28. Heb je het boek nog niet, dan zeker aanschaffen! Staan heerlijke recepten in en...
Je hebt gelijk, het kluiven van de botjes hoort erbij! Maar dit is de perfecte optie mocht je ribben over hebben. Ideaal! Want het vlees is nu lekker mals bij het opwarmen en mijn ervaring is dat wanneer ik de ribben in zijn geheel opwarm (in bijvoorbeeld de oven) ze toch meer kans hebben om...
WOW, die wil mijn vriend eten. Hij denkt altijd dat het past, maar nu betwijfel ik het! Goede tip: bij de AH hebben ze ook plakken verse cheddar. Ook echt heel erg lekker!
Alle vertrouwen in jullie dat de spareribs van jullie Q net zo goed smaken als die van mij! Goed om te horen dat ik gemist ben, voor ik het wist vlogen de weken voorbij. Hier thuis zijn ze ook erg blij dat de BBQ weer aanstond en ze kunnen niet wachten op de volgende keer. Jullie horen weer snel...
Lieve BBQ-vrienden,
Daar ben ik weer! Tot en met de zomervakantie was ik lekker actief bij het genootschap. Maar daarna zoals zovelen: druk druk druk. Werk, kinderen, agenda die zich weer langzaam vult nu de maatregelen zijn afgenomen. Ik kwam tot de ontdekking dat de BBQ mij miste en andersom...
Thanks voor deze tips! We zijn inmiddels weer terug van vakantie. Heb inderdaad boven en onder het rooster van alles gestopt zodat het vakantiekoffertje goed vol zat. Doorzagen durfde ik nog niet, maar gaat er zeker een keer van komen!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.