Beef en Steak

Fotowedstrijd november 2024 - flamberen kun je leren.

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Frits
  • Startdatum Startdatum
 
 
 
 

Frits

Administrator
Forumleiding
Berichten
20.862
Voor deze maand is het onderwerp: flamberen kun je leren

Het onderwerp is gekozen door de winnaar van vorige maand, Remco, @Barbeknoei

Regels:
- Wedstrijd loopt tot en met 30-11-2024 22:00h.
- Geen menselijke vlees foto’s.
- De foto moet deze maand door jezelf zijn gemaakt en het gerecht moet van de barbecue komen.
- Foto mag niet worden bewerkt met filters (zoals die er zijn voor o.a. voor iPhone, Android, Lightroom en andere fotoprogramma's), echter corrigeren van witbalans, contrast en uitsnede is wel toegestaan.
- Je laat in een apart draadje (in L&S of H&F) zien hoe je het gerecht hebt gemaakt, en je plaatst een link naar dat draadje bij je foto!
- Winnaar wordt bepaald door een Poll.
- 1 foto per deelnemer.
- De foto van de winnaar komt in de Hall of Flame.

Let op:
In dit topic uitsluitend de deelnemende foto plaatsen, alle andere foto's worden verwijderd.
Bij dubbele inzending volgt diskwalificatie.

De te winnen prijs is een waardebon van onze sponsor Beef & Steak, en natuurlijk de camera-sticker en eeuwige roem in de hall of Flame
 
Doe het veilig. Of doe het niet. Maar iig veel plezier en vergeet niet die mooie foto te maken ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥.
 
Wat een heet idee 🔥😄.
Ben benieuwd naar de foto’s.
 
Oe, nou moet ik wel meedoen.

Dat dien we hier regelmatig.

Leuk onderwerp!
 
"Deze aflevering van de fotowedstrijd wordt u mede mogelijk gemaakt door het brandwondencentrum" 🤪

Ik heb nog helemaal geen inspiratie, maar wie weet gaat er wat borrelen... En anders geniet ik gewoon van de resultaten.
 
"Deze aflevering van de fotowedstrijd wordt u mede mogelijk gemaakt door het brandwondencentrum" 🤪

Nog steeds geen menselijke vlees foto's!
Dat maakt het veiliger!
 
Word dit de eerste wedstrijd zonder inzending 😧 ik ben nog niet zo thuis in flamberen maar ik ben bezig om me in te lezen 😁
 
Word dit de eerste wedstrijd zonder inzending 😧 ik ben nog niet zo thuis in flamberen maar ik ben bezig om me in te lezen 😁
Boeuf bourguignon flambeer je het vlees met cognac
Coq au vin daar flambeer je ook met cognac
Kreeft kun je ook na het grillen flamberen met cognac.
Er zijn ook toetjes die je kunt flamberen.
Neem wel een goede kwaliteit cognac het bepaalt een groot gedeelte van de smaak,
Lekker of niet lekker.
Zorg wel dat je pan pisheet is al het alcohol moet verbranden.
 
Een picanha boven de kolen geeft ook vlammen 🔥
 
Bedankt Remco, ik heb er echt een Vurig Feestje van gemaakt!

Onlyfans.... Steakie in de hens! (18+)

SDJ_8221-2.jpg


Lieve groeten van Sander uit de Foodporn Factory!
 
Mooie plaat kan zo in een magazine
 
Terug
Bovenaan Onderaan