Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Haha inderdaad. Jij ook!Hahaha, jij dus ook brisket aan het voor bereiden? Die van mij is iets te veel getrimmed, maar als ik dan RalphsBBQTube volg dan hoeft het geen wedstrijd Brisket te worden, dus geloven we hem maar op zijn epertise. Noskos adviseert wel een vetlaag op de flat over te houden. Ik kan het er niet bij plakken dus we doen het er maar mee. Suc6 ook jij met je brisket!
Ik zou er niks meer aan doen.oke thanks mannen. Voor de rest is hij bbq ready zo?
Thanks! Verslag volgt.Ik zou er niks meer aan doen.
Have fun en laat de tijd z'n werk doen![]()
ik ga dit volgen!Thanks! Verslag volgt.
veel plezier !Goedemorgen allen, hij ligt er op hoor. Heb de temperatuur meter in het midden gestoken omdat ik de omgeving wil checken komende 2 uur of hij stabiel blijft.
Bekijk bijlage 56890
Wat denk ik de truc is om hem weer wat sappiger te krijgen is door als hij gereed is de brisket flink te overgieten met tallow / ossevet. Ik heb dit zelf ook geprobeerd maar had toen denk ik ook nog te zuinig gedaan.
Ik denk 1 a anderhalf uur ongeveer..Hoe lang heb je hem laten rusten?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Dankjewel! Had je hetzelfde vlees?Heel mooie run en prachtige bark!
Dat hij droog is gaat eerder aan de marmering van het vlees liggen. Had ik onlangs ook desondanks injecteren en lange rusttijd.
Ik denk dat die tallow niet echt veel uitmaakt voor de sappigheid van je brisket zelf. Je vlees gaat de tallow niet opnemen als een spons ofzo. Ik denk dat het eerder in de bark trekt en een vetter mondgevoel geeft.
Whole Packer brisket, maar van een NL Holstein koe. Ook niet veel marbling.Dankjewel! Had je hetzelfde vlees?